Nieuwtjes

Dan zijn er opeens zoveel nieuwtjes die zo leuk zijn dat ik ze hier voor jou op een rijtje zet. Komen ze!

Op 1 december is er een nuttig congres van ZONmw “Kennis in de buurt” in de Jaarbeurs in Utrecht. De thema’s van het congres zijn interessant en actueel. Bovendien kun je gratis deelnemen. Hier is de link Kennis in de buurt >>>

Het gaat goed met mijn boek “Hier Sta Ik Voor! marketing en profilering voor sociale professionals”. De recensies zijn stuk voor stuk erg positief. Mijn boek is de aanleiding dat ik speciaal voor maatschappelijk werkers op 4 december in de middag een gastcollege geef voor de NVMW. Hier is de link Gastcollege Hier Sta Ik Voor! >>>

De “Smaakmakers in het Sociale Domein” gaan op toernee. Ik vind het een hele eer dat ik naast partijen zoals Alares, Yard en welzijnsorganisatie Xtra uit Den Haag, mijzelf een van de smaakmakers mag noemen. De smaakmakers geven je in 1 middag energie, inspiratie en ideeën over Sociale Wijkteams. Op 28 oktober zitten we in Zoetermeer, op 30 oktober in Utrecht en op 3 november in Tilburg. Klik voor meer info en aanmelden Smaakmakers >>>.

Op 27 oktober ’s avonds om 8 uur geef ik het webinar “5 succesfactoren voor meer ondernemend werken in welzijn (voor jezelf of voor een baas)”. Je krijgt de uitnodiging op 16 oktober maar als je mee wilt doen, en het is gratis, kun je nu vast de datum en tijd in je agenda reserveren.

Het webinar is de opmaat naar het trainingsprogramma Hier Sta Ik Voor! wat start met een open inschrijving op 7 november. Je kunt voor deze training subsidie krijgen van FCB waardoor de prijs superaantrekkelijk wordt. Hier lees je alles over het Trainingsprogramma Hier Sta Ik Voor! >>> (je kunt je al aanmelden)

Steeds meer sociale professionals willen voor zichzelf beginnen of zijn al gestart met hun eigen bedrijf. Ik heb een groot aantal van hen gevraagd waar ze van wakker liggen. Uit alle zorgen springt er 1 echt uit: onzekerheid! En daar ga ik bij helpen! Om te beginnen met een Hart onder de Riem waardoor ze meer zekerheid krijgen over de succeskansen van hun bedrijf. Denk je dat dit Hart onder de Riem jou ook kan helpen bij jouw plannen? Stuur me dan even een mail en ik zorg er voor dat jij dit ook gratis ontvangt.

Zoals een goed blogger betaamd heb ik de afgelopen tijd weer inspirerende artikelen geschreven. Voor de lezers van MarketingTribune heb ik geschreven over Mond tot Mond reclame en hoe je dit kunt stimuleren >>>. Voor de lezers van Zorg en Welzijn schreef ik over Ruziënde Kinderpostzegels Verkopertjes en wat dit te maken heeft met de Zelfstandige Professionals zoals Hans van Ewijk die graag ziet >>>

Hebben een of meerdere nieuwtjes je blij kunnen maken? Hope so! Nog meer collega’s blij maken? Stuur de nieuwtjes dan door!

10 facebookgeboden die iedere welzijnswerker moet kennen

Like!!
(born: Nationaal Archief

[Lees meer...]

Praten over geld: gratis

gratis

[Lees meer...]

Waarom jij doet wat je doet en je steeds maar doorgaat

flowerpower

[Lees meer...]

Mag het ietsje zakelijker?

vogels

[Lees meer...]

Fijne vakantie!

Constructam Condor

[Lees meer...]

Jullie gaan toch niet naar elkaar wijzen?

Kitty de Laat neemt eerste boek Hier Sta Ik Voor! in ontvangst

[Lees meer...]

Dit is voor jou.

Power in Paradise

[Lees meer...]

De ontluisterende worsteling van de generalist

Generalist

[Lees meer...]

Profileren zodat je de boot niet mist

bootmissen

[Lees meer...]