Je bent vol enthousiasme met je eigen onderneming gestart. Je wilt het vooral sociaal doen. Op jouw manier. In ieder geval niet pusherig! 

Maar hoe dan wel??? 
(want natuurlijk wil je wel klanten en omzet ...)

  • RE: Sociaal Succesvol Ondernemen Groeiprogramma

  • Tiel, februari 2017

Beste Sociale Ondernemer,

Wat is het toch gaaf om sociale ondernemer te zijn! Meestal geniet je van ieder moment dat jij je klanten mag dienen. Maar meestal is niet altijd. Als je eerlijk bent dan zijn er ook momenten dat de twijfel toeslaat. Als er teveel en te vaak twijfels zijn dreig je je vertrouwen in jezelf en je bedrijf te verliezen.
 
Want dat is wat er gebeurt: al die twijfels ballen zich samen tot de grote alles op zijn kop zettende vraag "doe ik het wel goed?".
 
Er kunnen twee dingen gebeuren:
    •    je gooit alle plannen om 
    •    je verlamt en ligt volledig stil
 
Vaak is er een aanleiding voor twijfel. Dit kan van alles zijn. 
 

⎈ Herken je dit?


☞ je hebt een hele dag gezweet op de techniek van jouw website of mailprogramma en je krijgt het niet aan de praat (om gek van te worden!)

☞ er liggen rekeningen die je moet betalen maar je hebt het geld niet

☞ je hebt vol overtuiging een nieuw programma gelanceerd maar na 1 week zijn er nog steeds geen aanmeldingen

☞ je krijgt (boze) mails met ongevraagd advies van mensen die het allemaal beter weten dan jij

☞ je hebt hartkloppingen omdat je een presentatie moet geven en je vraagt je serieus af waar je mee bezig bent

☞ jouw man of moeder vraagt je fijntjes hoe het gaat met je bedrijfje

☞ je bent met veel tegenzin naar die netwerkbijeenkomst gegaan en komt met lege handen thuis (er was niemand die zaken met je wilde doen)
 

⚘ Twijfel hoort erbij (je moet er alleen wel mee leren omgaan!)

 
Dit zijn allemaal situaties die ik ook meemaak. Inmiddels weet ik gelukkig dat dit erbij hoort en laat ik me wat minder snel uit het veld slaan. Als de twijfel toeslaat herken ik het vaak meteen en neem ik actie. Soms door even lekker met de hond naar het bos te gaan of met mijn dochter de stad in om te shoppen. Dat kan genoeg zijn om mijn vertrouwen terug te krijgen en weer te gaan groeien.
 
Als de twijfel dieper zit val ik terug op mijn coach en mijn ondernemersmaatjes. Ik ben zo dankbaar dat zij er voor mij zijn! Ze peppen me op en dagen me uit om in actie te blijven. Ze laten me zien dat mijn plannen om te groeien met mijn bedrijf mij dichter bij mijn missie brengen. En voor mijn missie doe ik echt alles! 
 

♙ Over coaches gesproken

 
Al jaren leer ik zelf van de beste coaches ter wereld. Mijn bedrijf groeit iedere dag zodat ik steeds meer sociale pofessionals kan helpen met hun eigen bedrijf. 
 
Maar om eerlijk te zijn zou ik het heerlijk hebben gevonden om te kunnen werken met een businesscoach die ook sociaal werker is. Die ook dat stukje van mijn missie snapt. Ik heb over de hele wereld gezocht naar zo'n coach maar niet gevonden. 
 
Want het voelt gek om te leren over marketing en sales in een groep met dress- coaches, managementconsultants, copywriters, reiki masters en allerlei andere professionals.
 
Ik voel me toch anders want ik zoek een manier om in business te zijn waarbij mensen helpen belangrijker is dan geld verdienen. En sommige dingen die ik nu leer zijn, laat ik het vriendelijk zeggen, niet zo sociaal. 
 
Daarom vertaal ik voortdurend alle marketing- en saleskennis naar mijn concept  Welzijnsmarketing. Ik heb mijn eigen systeem gecreeerd, perfect voor sociale ondernemers.
 

Nu ben ik zelf een Sociaal Ondernemen Businesscoach. Om sociale ondernemers die specifieke en sociale coaching te geven waar ze naar verlangen. Gewoon de coach die ook dit stuk van jou begrijpt!

 

 ❤ 3 of 6 maanden jouw coach 

 
Hoe zou je het  vinden als ik 3 of 6 maanden lang jouw toegewijde coach ben?
 
In mijn Sociaal Succesvol Ondernemen Groeiprogramma krijg je 3 of 6 maanden lang:
    •    support
    •    inzicht
    •    kennis
    •    vaardigheden
    •    vriendschap
    •    liefde
    •    aanmoediging
    •    een schouder om op uit te huilen
    •    een schop onder jouw kont
    •    een stok achter de deur
    •    samen puzzelen op de techniek
    •    collega ondernemers om mee te sparren 24/7
 
Doel van het Groeiprogramma is dat jij en je bedrijf gaan groeien met klanten en omzet. Hoeveel? Dat bepaal jij zelf aan het begin van het programma. 
 
"Haha J. We leren het écht Anneke. Onze training Aandacht bij de les voor maandag is VOLGEBOEKT. Dit staat ook al op de site. Meteen heb ik nieuwe data op de site gezet. En ons tarief? Dat is nu het dubbele van wat het was!!!” (Geesje Oosting, deelnemer aan het Groeiprogamma)
 

♕ Accountability

 
De belangrijkste pijler van Het Groeiprogramma is accountability. Dit is een mooi Amerikaans woord voor verantwoording afleggen. Niet aan mij maar natuurlijk aan jezelf. Accountability is een manier om te doen wat je moet doen en je daarbij gesteund en gewaardeerd voelen. 
 
Aan het begin van het programma ga jij je doel stellen voor de komende  maanden. Je gaat de acties plannen die daarbij horen om je doel te bereiken. Daarna ga je op koers liggen en aan de slag. Iedere week polsen we of je nog steeds groeit. 
 
Ondertussen krijg je van mij training in het maken van aantrekkelijke producten en training in marketingtechnieken. Ik leer je wat voor jou slimme groeiversnellers zijn. 
 
Om de week spreken we elkaar in een 1 op 1 Kom In Actie coachingssessie. 
Je gaat voluit aan de slag met je klanten: je gaat ze ontmoeten, een warme relatie met ze opbouwen en ervoor zorgen dat je hun vertrouwen krijgt. Door marketingtechnieken in te zetten die bij jou passen en waar je plezier in hebt. Zodat je in hart en nieren die sociale ondernemer bent die je wilt zijn. 
 

Dit is precies wat je krijgt in het Sociaal Succesvol Ondernemen Groeiprogramma
[N.B.: alle sessies zijn online mbv skype of GoToMeeting]

Het Sociaal Succesvol Ondernemen Groeiprogramma is er om jou te helpen bij je groei. Het programma is een waardevolle investering in jou en je bedrijf. Zodat jij kunt groeien in klanten en omzet.

WE KUNNEN STARTEN ALS JIJ ER KLAAR VOOR BENT!
[de startdatum bepalen we in overleg]


"Mijn mailinglijst is gegroeid van 120 naar 300 leden. Ook heb ik een e-book geschreven en uitgebracht."

Lucie Kessens heeft net het Groeiprogramma afgerond:

"Anneke begrijpt als geen ander dat het voor velen in de sociale sector lastig is om ‘verkoperig’ te zijn. Ze laat in het ‘Groeiprogramma’ keer op keer zien dat verkopen ook een andere vorm kan hebben. Ook de Money Mindset komt aan bod. Door Anneke’s voorbeelden en inlevingsvermogen kan je er als deelnemer na de afronding van het programma heel concreet mee verder.
 
Om mijn groei verder vorm te geven heb ik deel genomen aan het ‘Groeiprogramma’ dat Anneke Krakers aanbiedt, speciaal voor sociale professionals. Met mijn onderneming wilde ik meer voeten aan de grond krijgen en wat ben ik blij dat ik heb deelgenomen. Vantevoren wist ik al “dit is wat ik nu nodig heb.”
 
Het programma heeft voor mij meerdere concrete resultaten opgeleverd. Zo is mijn mailinglijst gegroeid van 120 naar 300 leden. Ook heb ik een e-book geschreven en uitgebracht. Daarnaast heb ik aantoonbaar meer naamsbekendheid gekregen. Voor mij heeft dit programma dus echt veel opgeleverd. Mijn vertrouwen om mijn bedrijf daadwerkelijk te laten groeien is toegenomen. Naast deze resultaten heb ik vooral ook veel inspiratie gekregen en meerdere ideëen waar ik de aankomende tijd met plezier mee aan de slag ga.
 
Ondanks de resultaten die ik al behaald heb, zie ik nog zeker ruimte voor meer groei. Het vertrouwen is er en daar gaat het om. Voor andere sociale professionals die ook willen groeien of die meer vertrouwen zoeken voor het verkopen van hun werk, vind ik dit programma dan ook echt een aanrader.”Aan jou is nu de keuze. Ik heb alles voor je hier op een rij gezet. Nu is het aan jou om te voelen of dit is wat je nodig hebt.

Als jouw hart ‘ja’ zegt volg dan je gevoel. Je kunt contact met mij opnemen en dan bespreken we jouw wensen en beoordelen we samen of het Groeiprogramma jou verder kan helpen. 

Je kunt een mail sturen naar:  a.krakers@welzijnnederland.nl

Hartelijke groet,
Anneke Krakers ❤