Ieder succes begint met een keuze

Ieder succes begint met een keuze

Soms kun je zo’n zin hebben om het oude achter je te laten en een frisse nieuwe start te maken. Omdat je klaar bent met het een en toe bent aan het ander. Herken je dat? Soms gaat de overgang onbewust, soms snel, soms langzaam of soms zoals bij een jaarwisseling van het ene moment op het andere moment.

Heb jij ook het oude jaar afgesloten en alle wensen voor het nieuwe jaar in ontvangst genomen? Graag voeg ik daar mijn wens aan toe: ik wens je een goed 2011 met veel geluk, voorspoed EN veel tevreden klanten.

Ook als je tevreden terugkijkt op 2010 heb je waarschijnlijk ideeën hoe je dit in 2011 nog beter gaat doen. Welzijn Nieuwe Stijl wordt in 2011 nog belangrijker. Heb je al een plan gemaakt hoe jij jouw doelen gaat bereiken? Belangrijk is dat je een scherpe focus op jouw klanten hebt en je niet laat afleiden door de waan van de dag.

Ik kan je daarbij helpen. In het WNmarketing Doorbraakprogramma voor welzijnswerkers ga je met mij gedurende 6 weken in een gestructureerd programma aan de slag. Je leert hoe je met minder moeite meer succes krijgt bij jouw klanten. De marketingmethode die je leert zal je ook na afloop van het programma helpen om jouw doelen in 2011 te bereiken.

Ieder succes begint met een keuze. Kies vandaag als je mee wilt doen met het WNmarketing Doorbraakprogramma. Het programma start al op 13 januari. Aanmelden kan nog tot uiterlijk woensdag 5 januari.

Volg deze link naar meer informatie en het aanmeldformulier.

Wil je meedoen maar heb je eerst nog wat vragen? Woensdagochtend 5 januari kun je me tussen 10 en 12 uur bellen met jouw vragen op telefoonnummer 0344-626640.

Hartelijke groet,

Anneke Krakers

Laat wat van je horen

*