07-09-2011 Start speciale ondernemerseditie leergang welzijnsmarketing “WNmarketing Doorbraakprogramma”

Start 07-09-2011

Speciale Editie!

Voor ondernemende welzijnswerkers die zichzelf en hun eigen onderneming beter willen profileren zodat ze de waardering krijgen die ze verdienen.

Steeds meer welzijnswerkers beginnen voor zichzelf. In deze uitdagende tijden groeit het aantal Zelfstandige Professionals enorm snel! Misschien combineer je jouw ondernemerschap tegelijk met jouw baan in loondienst. Of heb je radicaal de stap gemaakt of nog voor ogen: 100% ondernemer! Als welzijnswerker heb je misschien nooit stilgestaan bij marketing en profilering. En dat is niet zo raar als je bedenkt dat welzijnsmarketing nog steeds voor veel welzijnswerkers een nieuw begrip is. Maar nu je bent gestart als ondernemer of van plan bent om binnenkort te starten zul je aan de slag moeten om klanten te krijgen. Zonder klanten geen onderneming!

Op de eerste plaats heb je een flink portie passie nodig. Ik verwacht dat dit bij jou wel goed zal zitten want anders was je immers niet op het idee gekomen van jouw eigen onderneming. Maar van passie alleen kun je niet leven.

Mijn passie:

Misschien kennen we elkaar al maar mocht dit niet zo zijn: ik ben Anneke en met mijn bedrijf WelzijnNederland help ik welzijnsorganisaties en welzijnswerkers met hun marketing en profilering. Dat doe ik omdat ik weet dat welzijnswerkers wel aandacht willen besteden aan marketing en profilering maar er gewoon niet aan toe komen. Of misschien niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. In 2007 heb ik zelf de stap gezet naar het ondernemerschap. Tot 1 maart van dit jaar heb ik mijn onderneming gecombineerd met een baan in loondienst als directeur van Welzijn Buren. Deze combinatie betekent hard werken. En sinds ik 100% ondernemer ben is het nog steeds hard werken ;-). En nu wil mijn ervaringen en kennis over het ondernemerschap graag delen met jou!

Dit is wat deelnemers over het WNmarketing Doorbraakprogramma zeggen:

“Het doorbraakprogramma heeft me geleerd om ook echt tijd in te plannen voor marketing. Door hier mee bezig te zijn weet ik nu beter wie mijn klanten zijn en wat ze willen. Ook was het goed om dingen, die je eigenlijk al wel weet, weer op de voorgrond te krijgen. Je doelen concreet maken en het voortgangsrooster is goed om bij de les te blijven. Anneke is een inspirator en mijn medecursisten hebben mij ook weer geïnspireerd. Heel prettig om in een kleine groep gericht met dit onderwerp bezig te zijn. Een aanrader voor alle welzijnswerkers wat mij betreft!”

Corinne Ravelli-Hamoen, Communicatiemedewerker Thermiek en al tijdens het programma gestart met haar eigen onderneming.

“Voor mij was het doorbraakprogramma echt een doorbraak. In de zes weken intensief werken met Anneke heb ik ontzettend veel stappen gemaakt in mijn bedrijf. Het programma is op de praktijk gericht waardoor je meteen aan de slag gaat en resultaat ziet. Dat is enorm stimulerend. Anneke geeft hele heldere toelichting en tips over marketing, netwerken, sociale media en over welzijn die je meteen kunt toepassen. Daarnaast was ik erg blij met de structuur die het programma biedt. Je kunt precies bijhouden hoever je met het bereiken van je doelen bent en wat je per week kunt doen om nog dichter bij te komen. Een heerlijk handvat in overload van werk die meestal op ons af komt. Anneke zegt toe dat je haar onverdeelde aandacht krijgt. Zo heb ik het precies ervaren. Juist die persoonlijke benadering was voor mij stimulerend en heeft me geholpen grote stappen te nemen. Ik ben lid geworden van de Welzijnmarketingclub zodat ik nog een tijd ondersteund wordt bij het vasthouden van het succes. Een heerlijke positieve gedachte.”

Aleid Bouten, Trainingsbureau Bouten

Doe je mee met de volgende stap in jouw ondernemerschap?

Hard werken is helemaal niet erg als je doelgericht en met succes aan de slag bent. En daarvoor heb je een stevige focus nodig in jouw ondernemerschap. Graag maak ik met jou een doorbraak in jouw marketingkwaliteiten en jouw profilering.

Ga je met mij op pad dan zul je:

 • Weten wie jouw klanten zijn
 • Weten wat hun behoefte is
 • Weten hoe jij ze daar persoonlijk bij kunt helpen
 • Ervaren dat jouw klanten naar jou toe zullen komen
 • Jouw ondermening of jouw ondernemersplannen op een hoger niveau kunnen tillen
 • Jouw persoonlijke netwerk uitbreiden met waardevolle contacten

En omdat enthousiaste ondernemers zo aanstekelijk zijn zul je ook veel leren van de andere deelnemers!

Dit is wat wij gaan doen:

De leergang bestaat uit zes weken. In 6 weken doorlopen we samen deze speciale editie van het WNmarketing Doorbraakprogramma. Om te beginnen sluiten we ons in een kleine groep van maximaal 8 personen een hele dag af van de buitenwereld. In deze dag ga jij jouw persoonlijke doelen bepalen. Je krijgt focus op jouw klanten en hoe jij ze gaat helpen. Op deze dag leg ik je alle basisprincipes van marketing uit en leer je de techniek van pullmarketing. Aan het einde van deze dag maken we de afspraken voor de komende 6 weken.

Halfweg gaan we elkaar nog eens ontmoeten. Op deze dag is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en gaan we uitgebreid in op de behoeften van klanten: hoe herken je ze en hoe speel je er zo op in dat je tevreden klanten krijgt (of nog liever: meer dan tevreden klanten want die worden namelijk jouw fans!).

Uiteraard is er de laatste dag een spetterende afsluiting waarbij we vieren dat jij jouw doel hebt bereikt. Dat doen we nadat we nog eerst alle losse eindjes aan elkaar hebben geknoopt zodat jij ook na afloop van het programma verder kunt met jouw marketing en profilering.

Tijdens de 3 telefonische intervisies bespreken we thema’s zoals: netwerken (een belangrijke marketingtechniek), de ‘klantreis’ en ‘tijd maken voor marketing’.

Het succes komt natuurlijk niet vanzelf. Jij gaat volop aan de slag: stap voor stap ga je toewerken naar jouw doelen, je gaat je profileren door te netwerken, te bloggen en misschien komen we elkaar wel tegen op twitter. Je gaat aantrekkelijke diensten ontwikkelen waarmee je veel waarde levert en waar jouw klanten jou voor willen betalen. Wekelijks houden we elkaar op de hoogte en krijg je waardevolle tips en adviezen. En natuurlijk is er ook persoonlijke aandacht voor jou van mij.

Dit is wat je krijgt:

 • Een startdag op een centrale locatie
 • Een bijeenkomst halverwege van 3 uur
 • Een afsluitbijeenkomst van 3 uur
 • Wekelijkse telefonische intervisie
 • In de eerste week na de startdag een individuele telefonische coachingssessie
 • Na afloop een aanbod om met korting lid te worden van de WNmarketing Club

Lees wat Sabine over het WNmarketing Doorbraakprogramma zegt:

“Mijn insteek om mee te doen aan het Doorbraakprogamma, was het zoeken naar de focus van de afdeling PR & Communicatie binnen onze (vernieuwde) organisatiestructuur. Daarnaast wilde ik mijzelf ontwikkelen en had ik de behoefte mijn expertrol helder te krijgen. Door Anneke’s persoonlijke en toegankelijke werkwijze en aanpak en haar recht-door-zee taalgebruik heb ik precies gekregen wat ik wilde. En meer. Ik weet waar mijn expertise ligt, de rol van onze afdeling is duidelijk, ik ken mijn valkuilen en weet deze te omzeilen. Daarnaast is ook aandacht en ruimte voor actuele vragen en onderwerpen op maat zoals het inbedden van social media en effectief netwerken. Het plaatje wordt helemaal compleet door de positieve insteek, humor, perfecte locatie en goede nazorg. Een aanrader.”

Sabine van Meeteren, PR & Communicatie Stichting MOOI, is na afloop lid geworden van de WNmarketing Club en heeft na afloop van de masterclass in April ook besloten om in het najaar voor zichzelf te beginnen

Nog even op een rij wat het WNmarketing Doorbraakprogramma jou gaat opleveren:

 • (hernieuwde) Energie en passie voor jouw onderneming
 • Uitbreiding van jou (digitale) netwerk
 • Je bent onderscheidend en zichtbaar voor klanten en opdrachtgevers
 • Meer mensen zien jouw waarde  (wat zeker gaat lukken als jij meer zichtbaar wordt!)
 • Meer klanten en meer tevreden klanten
 • Kortom jouw eigen Doorbraak.

Praktische zaken:

Deze speciale editie van het WNmarketing doorbraakprogramma start op 7 september 2011! Meld je nu aan want het aantal plaatsen is beperkt. De locatie van de bijeenkomsten is Buitensporig in Tiel.

De exacte data zijn:

 • 07-09-2011: startdag van 9.30-16.30 uur (met lunch)
 • 9 of 12 september: individuele telefonische sessies van 60 minuten
 • 14-09-2011: telefonische intervisie 1 van 9.00-10.00 uur
 • 21-09-2011: halfwegbijeenkomst van 9.00-12.00 (met lunch)
 • 28-09-2011: telefonische intervisie 2 van 9.00-10.00 uur
 • 05-10-2011: telefonische intervisie 3 van 9.00-10.00 uur
 • 12-10-2011: afsluitbijeenkomst van 9.00-12.00 (met lunch)

Het complete programma kost € 795,00 exclusief BTW. Ben je overtuigd dat dit programma echt iets voor jou is, meld je dan gelijk aan. Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

P.S.: op 2 november start het ‘normale’ WNmarketing Doorbraakprogramma voor welzijnswerkers. Kijk hier voor de informatie over het ‘normale’ WNmarketing Doorbraakprogramma.

Inschrijven:

Vul de onderstaande velden in
Voornaam *
Achternaam *
Email *
* Verplichte velden

Garantie:

Andere welzijnswerkers en welzijnsorganisaties hebben het voor jou al gedaan: meedoen met een workshop, training, leergang, coaching, de club of mij inhuren voor een opdracht. Ik wil graag mijn klanten verwennen en ga voor de beste resultaten. Mijn klanten zijn tevreden klanten. Daarom geef ik garantie: ben je na afloop niet tevreden (en je hebt wel met alles meegedaan) dan krijg je jouw geld terug.

 

Trackbacks

 1. […] This post was Twitted by annekekrakers […]

Laat wat van je horen

*