Event in de maak: Upgrade Welzijn!

Upgrade Welzijn!

De knoop is doorgehakt. Met dank al aan jullie suggesties en al het meedenken is het geworden: “Upgrade Welzijn!”. Een prachtige titel om mee uit te drukken dat het Event jullie een stap verder zal brengen in communicatie en pr. Op naar het Next Level in Welzijn!

De locatie en de datum zijn bijna rond. Zo gauw deze definitief zijn laat ik het weten.

Ondertussen bieden zich ook spontaan de eerste sprekers en workshopleiders aan. Super is dat. Dat brengt mij gelijk naar de volgende fase van het Event in de maak: het programma. Mijn twijfels zijn hoe ik een aangename afwisseling maak tussen plenair en in kleine groepen. Plenair een programma volgen geeft meer kans op rust en verdieping. Maar je eigen keuzes kunnen maken uit een aanbod van workshops geeft meer maatwerk. En dan nog al die andere twijfels en bedenksels:

  • wordt het een hele of een halve dag?
  • hoe regel ik de inschrijvingen?
  • zou ik sponsors kunnen vinden?
  • moet er een goodiebag komen?
  • welke hapjes doen we bij de borrel?

Het is een enorme leuke uitdaging om dit samen met jullie allemaal te mogen bedenken. Dus laat vooral jouw ideeën en wensen weten via de reacties of de mail.

Wordt vervolgd ….

P.S. Eerdere berichten over het Event in de maak zijn:

 

Laat wat van je horen

*