Event in de maak! De Titel

De titel

Maar liefst 55 mensen hebben meegedacht over de titel voor het Event dit najaar over trends in communicatie en pr. Hoogste tijd voor de uitslag.

Uit de suggesties die ik zelf heb gedaan komt duidelijk een top 3 naar voren:
1. Welzijn laat zich zien: 9 stemmen
2. Welzijn uit de kast: 6 stemmen
3. Dit is Welzijn: 5 stemmen

De meeste stemmers hebben echter een eigen suggestie gedaan: 23 stemmers hebben samen 25 suggesties gedaan. Dit zijn ze:

Marketing als voorwaarde voor succes in welzijn; Welzijn: Wel te zien; WELcom; Welprzijn; Welzijn daarom; Communiceren doet Welzijn goed; Welzijn, vertel het eens; Festival Welzijn op de kaart; Welcomfestival; De waarde van Welzijn festival; Communicatie = Welzijn; Communicatie kan Welzijn; Communiceren = sociaal = welzijn; Welzijn Nieuwe Stijl; Update Welzijn!; Welzijndoetertoe; Zeggen wat je doet (en doen wat je zegt); Communicatie! Laten we ‘wel’zijn; Communicatie@welzijn; Welzijn, er wel zijn; Bijdetijdswelzijn; Laten we wel wezen; Wel-zijn door verbinding; Laten we welzijn over communicatie.

Wat een fantastische suggesties! Dankjullie wel. Maar wat nu? Van een aantal suggesties ben ik behoorlijk onder de indruk. Die ga ik bespreken met een een aantal mensen en dan de knoop doorhakken.

Ik wil je van harte uitnodigen om te reageren. Dat kan hieronder. Ondertussen ben ik ook al volop bezig met het programma. Heb je daarvoor wensen (staan er sprekers op jouw wensenlijstje of onderwerpen) laat het dan ook hieronder weten!

Reacties

 1. mirjam den broeder zegt

  beste anne,

  ik vind WELcom een hele goede: kort, krachtig, toegankelijk, speels, eigentijds, compleet (bevat welzijn en communicatie), uitnodigend. ik voel me welKOM met zo’n titel!

  ik neem aan dat social media een belangrijk item is op je event, wellicht ook crowdfunding?

  weet je al iets over datum en locatie?

  succes en hartelijke groet,
  mirjam den broeder

 2. Hoi Mirjam, social media zullen zeker aan bod komen. Crowdfunding zet ik op het wensenlijstje. Zo gauw de datum en locatie bekend zijn laat ik het weten!

Laat wat van je horen

*