28/7 – 5/8 WNmarketing Zomerexpert sessies

WNmarketing Zomerexpert sessies

Is voor jou ook de rustige zomerperiode een kans om meer aandacht te besteden aan zaken die anders blijven liggen? Een strategisch nota, een jaarverslag wat is blijven liggen, de stapel ‘nog te lezen’ eens flink uitdunnen. Mocht ‘marketing en profilering’ ook op jouw lijstje staan deze zomer, dan kom ik je graag helpen. Je kunt nu voor jezelf een Zomerexpert sessie boeken.

Een WNmarketing Zomerexpert sessie duurt 1 dag (10-16 uur). In 1 dag ga ik met jou aan de slag met jouw marketing en profilering. We gaan timmeren, sleutelen en bijschaven. Vooraf doen we een telefonische voorbereiding en inventariseer ik jouw wensen. Op basis daarvan maak ik een dagprogramma waarmee we aan de slag gaan.

Wat we kunnen doen:

  • samen jouw social media profielen maken of updaten
  • samen zoeken naar mogelijkheden om jouw netwerk uit te breiden
  • samen jouw marketingplan of communicatieplan in de steigers zetten
  • werken aan jouw pitch (marketingboodschap)
  • werken aan jouw propositie: wie zijn mijn klanten, wat is hun behoefte en hoe ga ik ze daarbij helpen
  • stroomlijnen van jouw dienstenaanbod
  • jouw website onder de loep nemen
  • samen jouw eerste filmpje maken op youtube (ik neem mijn camera mee)

Op basis van de telefonische voorbereiding maak ik voor jou een dagprogramma op maat.

Een Zomerexpert sessie gaat je veel opleveren.

Met mijn kennis en enthousiasme kan ik je snel op weg helpen. In 1 dag kunnen we veel bereiken (zag ik toch laatst een bericht op Twitter voorbij komen waarin ik de ‘Twentse tsunami’ wordt genoemd ;-)))). Samen pakken we door in wensen die misschien al maanden op jouw lijstje staan. Je krijgt een stevige basis in jouw marketing en/of profilering waarmee je na de zomer volop geïnspireerd aan de slag kunt.

Hoe gaat het in zijn werk:

Dat is erg eenvoudig. Jij stuurt mij een mail waarin je aangeeft belangstelling te hebben voor een Zomerexpert sessie. We maken dan gelijk een vrijblijvende belafspraak. Tijdens het telefonisch overleg bespreken we jouw wensen. Op basis daarvan doe ik je een voorstel. Als je akkoord gaat met het voorstel plannen we onze sessie. De Zomerexpert sessies kunnen worden gepland tussen 28 juli en 6 augustus (let op: er zijn dus maar 7 expertdagen beschikbaar).

De kosten zijn € 975,00 exclusief btw en exclusief reiskosten. Jij zorgt zelf voor een locatie waar we rustig kunnen werken. Vind jij het fijn dat er ook een collega bij is, dan is dat prima.

Je kunt me hier een mail sturen: a.krakers@welzijnnederland.nl

Laat wat van je horen

*