Gratis teletraining: 8 geheimen die jij als sociaal werker persé wilt weten over jouw klanten

Gratis teletraining: 8 geheimen die jij als sociaal werker persé wilt weten over jouw klanten

De burger = klant = koning. Maar worstel jij ook met wat de klant nu precies wil?

Welzijn Nieuwe Stijl zet de burger centraal. Maar wie is die burger, onze klant? Hoe zitten ze in elkaar en hoe kun jij ze helpen? Inmiddels weet je dat je het anders moet doen: minder overnemen en nog meer empoweren. Maar zit jouw klant daar wel op te wachten?

Het lastige is dat de ene klant de andere klant niet is en ze graag allemaal jouw persoonlijke aandacht willen.

Gevolgen voor jou zijn dat je als ervaren sociaal werker opnieuw weer aan het zoeken bent: wat betekent dat nu echt voor mij als ik de klant centraal stel? Kan ik niet gewoon blijven doen wat ik altijd al deed? En ga je teveel twijfelen dan merk je dat je op een dag opeens jouw werk misschien niet meer zo leuk vind.

Wat er nodig is, is dat jij gaat ontdekken wat klanten bezighoudt. Je werkelijk in ze verdiepen en gaan voelen hoe het voelt om klant te zijn.

Klanten zijn net mensen :-)

Hoe zou het zijn als klanten voor jou geen geheimen meer hebben? Als je weet wat er in hun omgaat? Wat ze fijn vinden? Zodat jij er alles aan kunt doen om het jouw klanten makkelijk te maken om jouw klant te worden. En te blijven natuurlijk. Zolang als het nodig is.

Tijdens de teletraining “8 geheimen die jij als sociaal werker persé wilt weten over jouw klanten”, is dit het belangrijkste uitgangspunt: klanten zijn net mensen en niets menselijks is hun vreemd. Om dit te doorgronden ga ik je 8 geheimen verklappen die jou meer begrip geven voor jouw klanten.

Je zult ontdekken dat jouw compassie voor klanten die jouw hulp nodig hebben volop de ruimte krijgt waardoor het werken met klanten nog leuker wordt.

De Gratis teletraining heeft inmiddels plaatsgevonden.

 

 

BewarenBewaren

Reacties

  1. Mariëtte zegt

    Leuk! Ik ben verhinderd op de 14e, maar wel heel nieuwsgierig, dus heb me aangemeld. Geheimen ontdekken, wie wil dat nou niet!

Laat wat van je horen

*