SALSA: slim werken aan jouw marketing en profilering

Beste linkedin connectie,

Voor mij betekent netwerken een manier om makkelijk in contact te komen, vragen te stellen en kennis en kennissen te delen. Nadat ik de kracht van Linkedin had ontdekt ben ik ook gaan twitteren en bloggen en was ik, zogezegd, helemaal into the social media.

Wow, wat een wereld, wat een ontdekkingen, wat een enorme bron van kennis. En nog meer: wat een prettige manier van zakendoen! Ik krijg klanten en dus omzet uit mijn sociale netwerken.

En dat is mede dankzij jou, dankzij de connectie die wij hebben. Misschien is onze connectie hecht en levendig of meer slapend en losjes. Hoe dan ook, ik waardeer het enorm dat we de connectie hebben. En daarom wil ik graag iets voor je doen: ik ga mijn SALSA methode met je delen! 

Mijn dagelijkse bezigheden dreigen bij tijd en wijle mij volledig op te slokken. Dat zul je vast herkennen :-) En daardoor dreig ik mijn sociale netwerken en daarbij alle andere zaken die zijn gekoppeld aan marketing en profilering te vergeten. Om te voorkomen dat ik kopje onder ga heb ik de SALSA methode ontwikkeld. Met deze methode kun je slim en gestructureerd werken aan jouw marketing en profilering.

In een handig pdf van 4 pagina’s geef ik jou mijn SALSA recept. Je kunt kiezen voor een milde of een pittige variant. Enige wat je hoeft te doen is hieronder jouw naam en mailadres in te vullen en per omgaande ontvang je dan mijn methode plus mijn driewekelijkse WNmarketing Inspiratie voor nog meer inspiratie en tips over marketing en profilering voor sociaal werkers (waarvoor je je uiteraard ook altijd weer kunt afmelden).

P.S.: Ben je hier op een andere manier terecht gekomen dan via Linkedin? Of ontvang je al mijn WNmarketing Inspiratie? Ook geïnteresseerd in mijn SALSA methode? Vraag hem dan hieronder gerust aan. 

Ja, ik wil graag de SALSA methode ontvangen!
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
* Verplicht
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Laat wat van je horen

*