Gratis Speed Marketing Make-Over sessie

Speed Marketing Make-Over sessie

Zijn jouw plannen voor 2012 al kant en klaar? Een plan heb je nodig om te kunnen focussen. En een scherpe focus heb je weer nodig om met elkaar de doelen te bereiken die je wilt  voor jouw klanten, opdrachtgevers en jezelf. Mijn plannen voor 2012 zijn klaar! Dit jaar ga ik veel aandacht geven aan ondernemend en innoverend welzijnswerk zodat we klaar zijn voor een stabiele toekomst. Juist nu in een fase waarin gemeenten, burgers en collega-organisaties aan het zoeken zijn, moeten wij er staan met een sterke propositie.

En omdat mijn plannen klaar zijn heb ik nu tijd om jou te helpen met jouw plannen! In een GRATIS Speed Marketing Make-Over sessie [ter waarde van € 247,00] help ik je om jouw plan scherp te krijgen. Je krijgt een handreiking om marketing en profilering een prominente plek te geven in jouw plan voor 2012. Waarmee jouw kans op succes aanzienlijk toeneemt.

Het kan gaan om strategische plannen maar ook om hele praktische werkplannen. Marketing is een essentieel onderdeel dat van hoog tot laag in de organisatie effect heeft op de focus en het resultaat.

Om in aanmerking te komen voor een gratis sessie kun je je hier aanmelden. Jouw sessie is telefonisch en duurt 30 minuten. Je hoeft er niet voor te reizen en we kunnen samen makkelijk en snel tot de kern komen zodat in korte tijd de opbrengst voor jou maximaal is.

Aanmelden:

Vul onderstaand formulier in en beantwoord de vraag. Indien ik je een gratis sessie kan aanbieden zal ik contact met je opnemen om een afspraak te plannen. De sessies vinden zoveel mogelijk nog in januari plaats zodat je de opbrengst kunt opnemen in jouw plannen. Meld je snel aan want het aantal beschikbare sessies is beperkt.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Alle beschikbare sessies zijn vergeven. Wil je weten wanneer er weer nieuwe sessies zijn? Schrijf je dan rechtsboven even in voor mijn ezine. 

Speed Marketing Make-Over
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie: *
Wat mist er volgens jou nu nog in jouw plan?: *
* Verplicht
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Laat wat van je horen

*