Gratis positioneringsscan

Zo eens in de drie á vier jaar is het tijd om jouw positionering weer eens op te schudden. Het moment komt vaak onverwacht… Redenen om aan de slag te gaan met positioneren kunnen zijn: bezuinigingen, een fusie, terugloop van klanten, veranderende wensen van een opdrachtgever of gewoon zin in nieuw elan. Je kunt het vergelijken met de voorjaarsschoonmaak.

Hoe zit het met de positionering van jouw organisatie? Is jouw organisatie als een sterk merk genesteld in het brein van klanten en opdrachtgevers? Groeit jouw organisatie mee met de veranderende wensen van klanten en opdrachtgevers?

Ik help je graag bij het scherp krijgen van jouw positionering. In een GRATIS Positioneringsscan (ter waarde van € 247,00) help ik je om jouw positionering en verbeterpunten scherp in beeld te krijgen. Je krijgt direct inzicht en tips hoe je jouw positionering kunt opschudden voor een frisse voorjaarswind door de organisatie.

De scan is bedoeld voor directeuren/bestuurders, managers en stafmedewerkers met een invloed op de positioneringsstrategie van de organisatie.

Om in aanmerking te komen voor een gratis Positioneringsscan kun je je hieronder aanmelden. Wees snel want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar.

Jouw sessie is telefonisch en duurt 30 minuten. Je hoeft er niet voor te reizen en we kunnen samen makkelijk en snel tot de kern komen zodat in korte tijd de opbrengst voor jou maximaal is.

Aanmelden:

Alle scans zijn inmiddels afgenomen en je kunt je helaas niet meer aanmelden. Wil je aan de slag met positioneren, kom dan meedoen met de 2-daagse training Positioneren met Pit!

Ik wil graag een positioneringsscan!
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie: *
Wat mis jij in de positionering van jouw organisatie? : *
* Verplicht
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Laat wat van je horen

*