Hulp bij het vinden van werk in Welzijn.

Het is fantastisch dat er zoveel mensen willen werken in Welzijn! Tegelijk is het vinden van een baan niet makkelijk. Ik krijg vaak verzoeken om hulp. En natuurlijk help ik graag.

Ik heb een aantal vacature-vindplaatsen op een rijtje gezet. Daarnaast heb ik een teletraining gegeven aan een klein en select groepje van werkzoekenden. Van deze training is de mp3 opname beschikbaar zodat jij ook jouw profijt kunt doen met de tips die ik geef. De tips gaan met name over Personal Branding.

Kik hier om het PFD met alle informatie te downloaden: Hulp bij het vinden van werk in Welzijn. 

Heel veel succes bij het vinden van jouw droombaan!

 

Reacties

  1. Ellen zegt

    Bedankt voor de tips, Anneke. Ik ga er mijn voordeel mee doen ;-)

  2. Graag gedaan Ellen en veel succes!

Laat wat van je horen

*