Gratis doorbraaksessie (t.w.v. € 297,00)

Op 30 oktober start de Leergang Welzijnsmarketing alweer voor de 7e keer. Hoe marketing werkt en hoe jij jezelf moet profileren heb je in jouw opleiding niet geleerd. Met de komst van Welzijn Nieuwe Stijl wordt er wel steeds meer een beroep gedaan op jouw ondernemende kwaliteiten. Marketing en profilering zijn de basis van een ondernemende professional. Tijdens de Leergang Welzijnsmarketing leer je hoe je met heel veel plezier en slim kunt werken aan deze nieuwe competenties.

Lijkt je dit wat? Boek dan nu vrijblijvend een gratis Doorbraaksessie (t.w.v. 297,00). In de Doorbraaksessie help ik je met jouw vraag en kun je gelijk ervaren hoe het is om met mij aan de slag te gaan. Zie het als een aantrekkelijk voorproefje ;-))

De Doorbraaksessie is bedoeld voor professionals met een vraag over hun marketing en profilering. Die vraag kan bijvoorbeeld zijn:

  • Hoe vind ik meer klanten voor mijn activiteiten?
  • Hoe krijg ik meer aandacht in de pers?
  • Ik moet een presentatie houden voor de gemeenteraad. Hoe pak ik dit aan?
  • Hoe maak ik mijzelf beter zichtbaar?
  • Ik moet geld vinden voor een project. Hoe pak ik dit aan?
  • Ik moet erop af maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen?

Om in aanmerking te komen voor een gratis Doorbraaksessie kun je je hieronder aanmelden. Wees snel want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar.

Jouw sessie is telefonisch en duurt 30 minuten. Je hoeft er niet voor te reizen en we kunnen samen makkelijk en snel tot de kern komen zodat in korte tijd de opbrengst voor jou maximaal is.Ja, ik wil een Doorbraaksessie
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie: *
Jouw vraag: *
* Verplicht
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Laat wat van je horen

*