LIVE Internet Business Doorbraken webinar a.s. woensdagavond 19-9 om 19:00!

Aanstaande woensdagavond belooft een bijzondere avond te worden! Ik heb internetondernemer Eelco de Boer zo ver gekregen dat hij voor mijn “aanhangers” een uniek LIVE webinar zal geven waarbij hij zijn grootste doorbraken, leermomenten en inzichten met je zal delen als internetondernemer.

Eelco is al meer dan 10 jaar internetondernemer en is eigenaar van 6 internetbedrijven. Hij heeft duizenden mensen geholpen bij het opzetten of uitbreiden van hun internetonderneming en hij is in mijn optiek echt de “go to guy” wanneer het gaat om het toepassen van internetmarketing.

De enorme kansen die internetmarketing biedt zijn voor veel welzijnsorganisaties nog een onontgonnen terrein. Dit webinar gaat daar verandering in brengen! Internetmarketing is DE kans om te groeien in een tijd van bezuinigingen. Zijn materiaal heeft mij al geholpen om meer groei te realiseren via het internet, en ik daag je uit om hetzelfde te doen.

Het webinar dat a.s. woensdagavond om 19.00 zal worden gegeven is dan in mijn optiek ook echt een aanrader, en inschrijven kan nu GRATIS via deze link.

Klik hier om je gratis in te schrijven >>>

foto: Laura de Haan

Laat wat van je horen

*