Koffietijd!

Een nieuw jaar met nieuwe plannen en nieuwe kansen. Heb jij je ook voorgenomen om ondernemender te zijn? Gewoon de dingen eens anders aanpakken? Toch maar eens iets met de sociale media te doen? Maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je het aan kunt pakken?

Wij drinken van 14 tot en met 18 januari 2013 iedere dag van 10.00-10.30 uur een kop koffie met jou. En bij een kop koffie hoort natuurlijk ‘een praatje’. Wij zijn: Marien, Anneke, Hans, Corinne en Stance.

koffietijdTerwijl jij geniet van je kop koffie of thee, delen wij tips en kennis met je die je verder kunnen helpen. Hoe mooi is het om dat laatste zetje te krijgen om je voornemens ook echt uit te voeren. En na deze week kun je actief aan de slag gaan met een snelkookmarketingplan, effectief gebruiken van de sociale media, een aantrekkelijke website en onweerstaanbare subsidieaanvragen!

Gun jezelf eens een week dit half uurtje per dag. Begin het jaar goed en meld je aan voor de 5 gratis teleseminars! Aanmelden kan vanaf 1 januari 2013, direct na de champagne en het vuurwerk!

Door je aan te melden ontvang je ook regelmatig onze gratis updates per mail voor nog meer kennis en inspiratie (weer afmelden kan altijd!).

Dus kom op de koffie bij:

 • Maandag 14 januari: Marien van Delft –  Sociaal gebruik van Sociale Media
 • Dinsdag 15 januari: Anneke Krakers (WelzijnNederland) – Jouw SnelkookMarketingplan in 30 minuten
 • Woensdag 16 januari: Hans Versteegh (Welzijn 3.0) – Sociale Media in de Organisatie
 • Donderdag 17 januari: Corinne Hamoen – Jouw perfecte Website
 • Vrijdag 18 januari: Stance van Heijst (ZorgsubsidieKaldender) – 5 Tips voor een Onweerstaanbare Subsidieaanvraag

Praktische zaken:

 • Heb je nog nooit meegedaan met een teleseminar? Probeer het eens, het is niet eng, je hoeft niks te zeggen. Bel naar een speciaal nummer vanuit huis of kantoor, drink je koffie en luister mee.
 • Kijk hier voor het instructiefilmpje “meedoen aan een teleseminar” >>>>>
 • Na inschrijving ontvang je alles wat je nodig hebt om op alle dagen mee te doen.
 • Uiteraard kun je zelf kiezen aan welke koffie jij meedoet. Je mag alle vijf dagen aanschuiven of jouw eigen programma kiezen.
 • LET OP: de teleseminars worden niet opgenomen.
 • De kosten zijn 0,09 cent per minuut en worden verrekend via jouw telefoonrekening. Je kunt het beste bellen met een vaste telefoon (met een mobiel komen de kosten van jouw provider er nog bovenop).

Aanmelden:

Inmiddels zit Koffietijd er op en is aanmelden niet meer mogelijk. Er hebben 75 mensen meegedaan. Het was erg leuk om samen te doen.

Reacties

 1. Beste Anneke,

  Allereerst de allerbeste wensen voor 2013!
  Ik ben erg geïnteresseerd in de ‘koffietijd’ in de week van 14-18 januari. Alleen ben ik geen welzijnswerker, maar zelfstandig mantelzorgmakelaar. Daarnaast werk ik freelance als Eigen Kracht coördinator. In beider rollen ondersteun ik dus wel mensen met een h ulpvraag, maar meer qua uitzoek en regelwerk. Vanuit deze rollen heb ik wekl veel contact met welzijnsinstanties.
  Omdat ik er voor gekozen heb om wel als zelfstandige te starten, worstel ik wel met dezelfde vragen als waar jij aandacht aan besteed. Kan ik wel gewoon meedoen? Of is dat niet handig?

  Hartelijke groet,
  Jeanet Kraaij
  Albert Keijzerlaan 4
  7948 CE Nijeveen
  tel – 0639577962
  mail: jeanetkraaij-zorgregelaar.nl

 2. Beste Jeanet,
  Ook voor jou uiteraard een heel gelukkig nieuwjaar.
  Je kunt gewoon meedoen. Goed dat je als zelfstandige bent gestart! Ik herken het zeker dat de onderwerpen waar we in Koffietijd aandacht aan besteden ook een rol spelen in het leven van een zelfstandig ondernemer.
  Ik zie je aanmelding met belangstelling tegemoet en spreek je aan de telefoon.
  Groetjes,
  Anneke

Laat wat van je horen

*