Gratis teletraining “Verleiden op Internet”

Aartjan van Erkel en Anneke KrakersOp 11 maart van 9-10 uur interview ik Aartjan van Erkel in de teletraining “Verleiden op Internet”. Deze teletraining is een speciale bijeenkomst van de WNmarketing Club die dit keer openbaar is omdat we 2 jaar bestaan. Jij kunt gewoon meedoen!

Aartjan van Erkel

Aartjan weet precies hoe je kunt verleiden op internet. Hij is de auteur van de gelijknamige bestseller. Jouw website of de website van jouw organisatie speelt een veel belangrijker rol in het succes van jouw onderneming dan dat jij nu misschien denkt.

Tijdens deze teletraining ga ik Aartjan interviewen zodat jij kunt leren hoe je van jouw website een topverkoper kunt maken die 24 uur per dag klaar staat voor jouw klanten.

Jouw website

Veel websites van welzijnsorganisaties en ondernemende professionals in welzijn, hangen er maar een beetje bij. Tijdens het bouwen en inrichten heb je er waarschijnlijk veel geld en tijd ingestoken. Maar heb je daarna ook gecheckt of de site doet wat hij moet doen? Kijk jij naar jouw statistieken? Weet jij welke pagina de meeste conversie oplevert?

Met een aantal kleine verbeteringen kun je vaak al veel beter scoren met jouw site.

We bespreken de  beïnvloedingsprincipes waarmee jij jouw website tot een klantmagneet maakt. Hoe zorg jij er bijvoorbeeld voor dat jouw website vertrouwen uitstraalt door het principe ‘social proof’ toe te passen?

verleiden op internet bestsellerMP3 opname ontvangen?

De training is al achter de rug. Maar je kunt nog wel de mp3 ontvangen. Meld je dan gewoon even aan via het formulier hieronder. Per omgaande krijg je dan de mp3.

JA, ik doe mee!
 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
 * Verplicht
 

je ontvangt ook een mail met de video van Aartjan
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Praktische zaken:

  • Heb je nog nooit meegedaan met een teletraining? Probeer het eens, het is niet eng, je hoeft niks te zeggen. Bel naar een speciaal nummer vanuit huis of kantoor en luister mee.
  • Kijk hier voor het instructiefilmpje “meedoen aan een teletraining” >>>>>
  • Na inschrijving ontvang je alles wat je nodig hebt om mee te kunnen doen.
  • LET OP: de teletraining wordt opgenomen. Ben je verhinderd op 11 maart? Schrijf je dan toch in want dan ontvang je automatisch de mp3 opname.
  • De kosten van de teletraining zijn 0,09 cent per minuut en worden verrekend via jouw telefoonrekening. Je kunt het beste bellen met een vaste telefoon (met een mobiel komen de kosten van jouw provider er nog bovenop).

 

Trackbacks

  1. […] Expert op dit terrein is Aartjan van Erkel. Hij heeft gewerkt voor grote bedrijven zoals booking.com en de Nationale Postcode Loterij. Hij schreef de bestseller “Verleiden op Internet”. Op 11 maart geeft hij een gratis teletraining. Ik nodig je van harte uit om mee te doen. Je kunt je hier inschrijven >>> […]

Laat wat van je horen

*