SuperSubsidie voor training Welzijnsmarketing en Ondernemend Werken

Heb jij al plannen gemaakt voor jouw training en scholing dit jaar? Als je slim bent ga je dit NU doen omdat er namelijk een zeer aantrekkelijke subsidie beschikbaar is voor jou!

Op 28 februari 2013 is de aanvraagtermijn gesloten. Maar er komt een nieuwe ronde begin 2014!

Het gaat om de “Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen”. FCB voert deze regeling uit. De bestemming van de subsidie zijn opleidingen en trainingen in Welzijn Nieuwe Stijl en de nieuwe competenties voor de welzijnswerker die daarbij horen. De subsidie bedraagt 40% van de kosten. Onderaan vind je alle links!

Mijn trainingen en programma’s in Welzijnsmarketing en Ondernemend Werken sluiten hier perfect bij aan. Inmiddels hebben de eerste organisaties al een aanvraag ingediend op basis van mijn voorstellen.

“Geweldige cursusdagen gehad met de afdeling Maatschappelijk Werk! Tips, tools & trics om onszelf neer te zetten zoals we onszelf al zien.” (Lonneke van der Veer, beleidsmedewerker Maatschappelijk Werk, Sensire)
“De opleiding welzijnsmarketing van Anneke leert je om te geloven in jezelf.  Voor mij was dit erg belangrijk, want pas als je gelooft in je eigen product ben je in staat dit product aan anderen te verkopen. Anneke heeft veel kennis over marketing binnen welzijnsland en weet deze kennis perfect toe te spitsen op je eigen persoonlijke situatie. Voor mij heeft de opleiding opgeleverd dat ik mijn product durf aan te prijzen, want ik geloof in mijn product!!” (Kim Verkuijlen, jongerenwerker Menswel)

De bakens Welzijn Nieuwe Stijl die ik in mijn training/programma opneem zijn:

 • de vraag achter de vraag (vraaggericht werken)
 • eigen kracht van de burger (klantgerichtheid, de klant staat centraal)Anneke Krakers
 • erop af (pullmarketing)
 • ruimte voor de professional (profileren met passie, pak jouw podium)

De competenties die ik train zijn:

 • is zichtbaar en gaat op mensen af
 • werkt samen en versterkt netwerken
 • benut professionele ruimte en is ondernemend

Mijn trainingen en programma’s voldoen aan de eisen van High Impact Learning:

 • ik garandeer een veilige trainingsomgeving
 • ik geef hoop
 • ik moedig aan
 • we maken lol
 • ik bied quick wins (vandaag leren, morgen toepassen)
Het indienen van een aanvraag is niet moeilijk. Het kan volledig online met behulp van 2 overzichtelijke formulieren. In de aanvraag moet je wel jouw plan opnemen en een begroting. En daar kan ik je natuurlijk bij helpen.

Voel jij ervoor om dit jaar met mij te werken aan jouw marketing en ondernemerschap? Steek dan de koppen bij elkaar, professionals en managers en maak een plan en dien dit als organisatie in. Pak NU jouw kans en neem contact met mij op. We plannen dan een telefonische afspraak en nemen samen de mogelijkheden door waarna jij zelf jouw aanvraag kunt indienen. Jouw aanvraag wordt uiteraard getoetst en beoordeeld door FCB. Houd er ook rekening mee dat er een plafond is.

Links:

Laat wat van je horen

*