Dag van de Maatschappelijk Werker [kosteloos teleseminar] ‘Online profileren: met Passie en een Goed Verhaal’

[Leer meer over de online mogelijkheden om jouw meerwaarde als maatschappelijk werker te profileren]

ecarddvdmw

 

Maatschappelijk werkers gaan met hun tijd mee. Zij maken gebruik van vele mogelijkheden om zichtbaar te zijn en hun meerwaarde als maatschappelijk werker bij cliënten, opdrachtgevers en werkgevers onder de aandacht te brengen. Ze maken slim gebruik van de moderne (online) media om zo dichtbij, vindbaar en aanspreekbaar op hun professionele handelen te zijn.

Kosteloos teleseminar

Speciaal voor alle maatschappelijk werkers organiseert de Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers ism WelzijnNederland, Anneke Krakers, ter gelegenheid van de Dag van de Maatschappelijk Werker een gratis teleseminar (voor leden en niet-leden van de NVMW) op de avond van 5 juni van 20-21 uur voorafgaand aan de Dag.

Dag van de Maatschappelijk Werker

Maatschappelijk werkers zijn niet weg te denken uit het sociaal beleid en onze samenleving. Zij hebben hun bestaansrecht meer dan bewezen. En daarop zijn maatschappelijk werkers met recht trots. In het voorjaar van 1962 werd de eerste Beroepscode voor de maatschappelijk werker een feit. De Beroepscode is dé basis voor goed en professioneel maatschappelijk werk in het verleden, nu en in de toekomst. Daarom viert de  NVMW op de eerste donderdag van juni de Dag van de Maatschappelijk Werker.

Op de Dag komen maatschappelijk werkers massaal uit hun spreekkamers en kantoren en laten zien wie ze zijn. Ze laten zien dat ze trots zijn op hun vak. Speciaal voor de Dag is een e-card gemaakt. Wij zouden het fantastisch vinden als je deze kaart naar een van jouw collega’s wilt opsturen! Kijk hiervoor op www.dagvandemaatschappelijkwerker.nl >>>

Hoe werkt het teleseminar?

Een teleseminar is een telefonische meeting waarbij de deelnemers luisteren naar een presentatie en vragen kunnen stellen.

In dit gratis teleseminar leer je:

  • waarom online profileren onmisbaar is voor iedere maatschappelijk werker
  • do’s en dont’s
  • en je krijgt een methode om het leuk en behapbaar te houden

Kom en doe ook mee en laten we de Dag van de Maatschappelijk Werker al op 5 juni met elkaar een feestelijke aftrap geven.

Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. Na aanmelding ontvang je een overzichtelijke instructie voor jouw deelname.

Ja, natuurlijk doe ik mee!
 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Lid NVMW?: *
 * Verplicht
 

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Je ontvangt tevens WNmarketing Inspiratie en de nieuwsbrief van de NVMW (afmelden geen enkel probleem!)

Laat wat van je horen

*