Upgrade Welzijn Nieuwe Stijl: ben jij er weer bij?

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: dit jaar gaat Upgrade Welzijn Oude Stijl niet door. Tenminste niet op de manier zoals ik het nu twee keer heb georganiseerd.

Omdat Upgrade Welzijn Oude Stijl enorm veel werk is heb ik gezocht naar een slim alternatief wat voor mij makkelijker te organiseren is. En dat is gelukt! En omdat jij eerder mijn gast bent geweest op Upgrade Welzijn vertel ik je er graag meer over.

De kracht van Upgrade Welzijn is de hoofdspreker. Nu ben ik al tijden fan van Ben Tiggelaar en zou ik hem heel erg graag als spreker willen uitnodigen. Maar in plaats van Ben naar Tiel te halen, gaan wij naar Ben in Utrecht! Voilà: ‘Upgrade Welzijn Nieuwe Stijl’.

Op zaterdag 11 januari 2014 staat Ben in het Beatrixtheater met zijn topseminar “Dit wordt jouw jaar”. Ik heb geregeld dat we er met een groep naartoe kunnen. Ga je mee?

Als je op zoek bent naar een frisse en hoopvolle start van een nieuw jaar dan is deze dag voor jou. Je krijgt, net als op Upgrade Welzijn Oude Stijl, handenvol inspiratie en volop kans om te netwerken.

In de ochtend krijgen we een eigen zaal waar ik als ‘opwarmer’ een Masterclass geef: “Welzijn Nieuwe Stijl 2014: en nu knallen”. Daarna gaan we lunchen en dan start om 13.00 uur het seminar van Ben. Wij hebben VIP plaatsen op de voorste rijen! En wat het heel bijzonder maakt is dat Ben in de loop van de ochtend bij ons langs komt om ons persoonlijk te verwelkomen.

Tot 1 september geldt de vroegboekprijs van € 197,00. Daarna wordt de prijs € 297,00. Ik hoop dat Upgrade Welzijn Nieuwe Stijl je aanspreekt en dat je er weer bij bent. Je bent van harte welkom.

Klik hier voor alle info en het aanmeldformulier >>>

 

Laat wat van je horen

*