Sta jij er wel eens bij stil hoeveel er voor jou de laatste jaren veranderd is?

Afgelopen week gaf ik een training aan een prachtig team welzijnswerkers waarbij iedereen, echt iedereen, inmiddels ander werk doet dan waar hij of zij ooit voor was aangenomen.

Natuurlijk ben jij flexibel en groei je mee met de organisatie en volg je alle veranderingen op de voet. Maar waar blijf jij? Jouw passie, jouw dromen. Heb je ze nog?

Ik ben er van overtuigd dat je dit werk niet kunt doen zonder dat heilige vuurtje van jouw passie brandend te houden. Jouw klanten zullen het gelijk merken als dit dooft. Je kunt hen niet goed meer helpen.

Gelukkig bieden veel werkgevers hun medewerkers scholing aan. Mijn agenda staat dit najaar vol met leuke trainingen Welzijnsmarketing! Maar in iedere training, en inmiddels heb ik er meer dan 150 gegeven, zitten de stille deelnemers. Ze voelen zich ongemakkelijk en wat we doen is niet wat ze nodig hebben. Herkenbaar? Je hebt andere dingen nodig om alle veranderingen voor jezelf op een rijtje te krijgen, meer tijd, meer veiligheid, meer persoonlijke aandacht.

Of je hebt de pech dat je werkt in een organisatie waar helemaal geen aandacht en budget is voor scholing en training. Terwijl ieder mens, ook jij, de ruimte nodig heeft om te investeren in zijn eigen groei als mens en als professional.

Hoe zou het zijn als je die ruimte krijgt? Een veilige plek waar jij in jouw eigen tempo alle belangrijke veranderingen voor jezelf op een rijtje kunt krijgen? Waar jij jouw passie weer kunt voelen maar ook de bakens van Welzijn Nieuwe Stijl eens rustig kunt doornemen en bepalen wat die voor jou betekenen? Waar je kennis kunt maken met social media en de gouden regels leert hoe jij prettig kunt netwerken? Zodat jij weer scherp kunt focussen op waar jij het allemaal voor doet: mensen helpen! 

Profileren met Passie

Mijn programma Profileren met Passie biedt jou die ruimte. Het is een individueel bijscholingsprogramma in Welzijn Nieuwe Stijl waarbij marketing en profilering een belangrijke rol spelen.

Het programma volg je online. Dat is best spannend maar bied jou ook heel veel voordelen: je kiest jouw eigen plek waar je de modules wilt volgen, jouw eigen tempo, je kunt veilig jouw eigen vragen stellen. Ik heb geregeld dat er 24/7 support voor jou is. Dus alleen als jij dit wilt kun je vragen stellen of ervaringen delen.

In Profileren met Passie ga je ontdekken wat jij zelf wilt! Zodat je je niet meer de speelbal voelt van alle veranderingen. Je gaat op een superleuke manier werken aan jouw Eigen Nieuwe Stijl.

Voor alle informatie en natuurlijk het aanmeldformulier klik je hier: Profileren met Passie >>>

Laat wat van je horen

*