Welzijn in Geldzaken: gratis preview training

geldzakenWil jij weten wat de vijf grootste misvattingen zijn over geld waardoor ondernemende welzijnswerkers in het verdomhoekje zitten?

Doe dan mee met deze gratis preview training op 14 oktober van 20.00-21.15 uur. In deze preview training leer ik je wat de vijf grootste misvattingen zijn over geld waardoor ondernemende welzijnswerkers in het verdomhoekje zitten. Ik vertel je wat de misvatting is, waarom het een misvatting is en ik geef je tips hoe je deze misvatting kunt omzeilen.

Meld je hier aan: https://attendee.gotowebinar.com/register/4009509142239353857 >>>

Na deze preview training kun jij de vinger op de zere plek leggen en zie je glashelder wat jij er zelf aan kunt doen om het inkomen te krijgen wat past bij de waarde die je levert. Deze preview training is voor jou als jij je hier in herkent:

  • Je wilt minder afhankelijk van subsidie zijn en onderzoekt de mogelijkheden om eigen geld te verdienen
  • Jouw subsidiegever heeft je opgedragen om als voorwaarde voor toekomstige subsidie een deel eigen geld te verdienen
  • Je bent zelfstandig ondernemer, je werkt keihard maar verdient te weinig
  • Je wilt jouw eigen bedrijf starten maar je bent bang dat je er niet van kunt leven
  • Je voelt dat jouw diensten meer waard zijn dan dat je er nu voor krijgt
  • Je gaat iedere keer onderuit in prijsonderhandelingen
  • Je komt niet verder omdat je ervan overtuigd bent dat jouw klanten jou niet kunnen betalen

De preview training is een online training, een zogenaamd webinar. Je kunt de training volgen vanaf jouw eigen plek, op kantoor of thuis. Dit is comfortabel en prettig. De online preview training duurt ongeveer 75 minuten. De techniek is eenvoudig. Je hebt er geen speciale apparatuur of programma’s voor nodig. Het enige wat je nodig hebt is jouw eigen computer of laptop en een internetverbinding. Bovendien krijg je van mij na jouw aanmelding een heldere instructie. Bij twijfel kunnen we samen ook vooraf nog een test doen.

Ik maak gebruik van het programma GoToWebinar. Daar kun je je ook inschrijven. Dit is de link: https://attendee.gotowebinar.com/register/4009509142239353857 >>>

Dit webinar is de preview training van mijn nieuwe trainingsprogramma “Welzijn in Geldzaken” dat start op 29 oktober. Wil je niet wachten op de preview training maar je nu al aanmelden dan kan dat hier.

Trackbacks

  1. […] Deze en nog vele andere tips deel ik in mijn nieuwe trainingsprogramma “Welzijn in Geldzaken” dat start op 29 oktober. Op 8 oktober geef ik een gratis preview training “De 5 grootste misvattingen over geld waardoor ondernemende welzijnswerkers in het verdomhoekje zitten”. Doe je mee? De training is online, dus makkelijk vanaf jouw eigen plek thuis of op kantoor te volgen. Het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop met geluid en een internetverbinding (die kunnen we vooraf ook nog even samen testen). Wil jij de prijs krijgen voor de waarde die je levert zodat je mensen kunt blijven helpen, dan ben je van harte welkom! Je kunt je hier aanmelden (klik hier) >>> […]

Laat wat van je horen

*