Intuïtief ondernemen

Martijn Meima

Martijn Meima

In juni van dit jaar had ik het genoegen om Martijn Meima te mogen interviewen voor de WNmarketing Club. Martijn is expert in intuïtief ondernemerschap. Een vorm van ondernemen wat erg goed past bij welzijnswerkers die ook meer ondernemend willen zijn.

Martijn: “Intuïtief ondernemen gaat over ondernemen vanuit flow. Een doel stellen en dat weer loslaten zodat je kunt meestromen op de stroom. Hierbij is het essentieel dat je je intuïtie inzet, omdat alleen dit je helpt om moeiteloos succesvol te zijn. Dit betekent dat je oude overtuigingen, angsten, verlangens en andere belemmerende patronen los hebt gelaten. Je hebt jouw plek in genomen waarbij jij doet waar je hart ligt en de markt biedt waar zij behoefte aan hebben. Dan is ondernemen heerlijk, moeiteloos. Dan is er geen concurrentie, hoef je niet keihard te werken en wordt ondernemen een spel dat je met plezier speelt.”

Zijn wijsheid wil ik nu ook graag met jou delen. Je kunt hier luisteren naar de mp3 >>>

Wil je meer lezen over intuïtief ondernemen dan kun je hier het gratis ebook van Martijn downloaden >>>

Ik kan het je van harte aanbevelen!

Laat wat van je horen

*