Gratis Online Preview Training “Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn”

Is het jouw droom om in 2014 meer ondernemend te werken? Stel je voor dat je alle vrijheid hebt om jouw ondernemende ideeën in de praktijk te brengen. En dat je precies weet wat je moet doen om daarmee nog meer mensen te helpen. Hoe fantastisch zou dit zijn!

Maar als dit jouw droom is dan weet je ook dat het niet makkelijk is. Ondernemend werken is iets wat je niet hebt geleerd in jouw opleiding. En waar moet je beginnen? En hoe ga je aan de slag zonder dat jij jezelf gelijk zo’n pusherige autoverkoper voelt?

Dat laatste is jarenlang mijn eigen grote valkuil geweest. Al mijn ondernemende ideeën bleven vooral steken in mijn hoofd omdat ik er niet mee naar buiten durfde te komen. Bang om die pusherige verkoper te zijn die je echt niet wilt zijn. Herkenbaar?

In september 2009 is voor mij het tij gekeerd. Dat was het moment waarop ik leerde hoe ik ondernemend kan zijn zonder mijzelf die pusherige verkoper te voelen. Ik heb geleerd hoe ik mijn ondernemende ideeën uit mijn hoofd kan krijgen en er mee aan de slag kan gaan op een manier zodat ik echt het verschil kan maken in het leven van mijn klanten.

In de jaren erna ben ik gegroeid tot 100% ondernemer. En alle kennis die ik nu heb over ondernemend werken heb ik samengevat in mijn 7 stappen systeem van welzijnsmarketing. 7 eenvoudige stappen om succesvol te ondernemen in welzijn.

Ik wil jou graag vertellen wat die 7 stappen zijn! Op 17 en 18 januari geef ik voor de derde keer mijn waardevolle tweedaagse training “Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn”. In deze twee dagen komen al jouw ondernemende ideeën uit jouw hoofd en ga je ze concreet in 7 stappen uitwerken zodat je er daarna gelijk mee aan de slag kunt. Het kan gaan om een project, een nieuwe dienst, marktkansen die je wilt verkennen of jouw eigen bedrijf.

In december geef ik een online preview training “Preview: Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn”. Deze training is gratis en ik geef hem op meerdere dagen en tijden (er zit vast een moment tussen dat jij ook kunt!). In deze preview training vertel ik je precies hoe het mij is vergaan: hoe ik na jaren worstelen nu voluit en zonder zorgen kan ondernemen. En ik vertel je precies welke 7 stappen je daarvoor nodig hebt. Misschien dat je na de preview training besluit om mee te doen met de tweedaagse training op 17 en 18 januari. In dat geval heb ik een mooi aanbod voor je.

Dit is wat concreet aan bod komt in de preview training:

  • wat je nu tegenhoudt om meer ondernemend te werken
  • de 3 grootste fouten die ondernemende welzijnswerkers maken waardoor ze niet echt ondernemen
  • ondernemen voor een baas of voor mijzelf?
  • de 7 stappen van welzijnsmarketing
  • waarom je dit niet alleen kunt

Doe je mee met de gratis preview training Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn? Je kunt je hier aanmelden op de dag en de tijd die jou uitkomen >>>

avanieuw klein klein 100Hartelijke groet,

Anneke

 

 

P.S. De preview training is een online training van 75 minuten. Het enige wat je nodig hebt is een pc/laptop/tablet met een internetverbinding en waar geluid uitkomt. Heb je twijfels over de techniek en of het online trainen iets voor jou is? Dan adviseer ik je om je gewoon aan te melden want daarna krijg je informatie hoe je ook een testmeeting kunt aanvragen. Welzijnswerkers die voor het eerst hebben meegedaan met een van mijn online trainingen zijn meestal na afloop erg enthousiast over deze manier van werken. Je kunt je hier aanmelden >>>

P.P.S. Ken je collega’s voor wie de gratis preview training ook interessant is, stuur dan deze mail aan ze door maar vergeet niet om eerst jezelf aan te melden.

 

 

Trackbacks

  1. […] P.S. Als je meer ondernemend wilt werken is het ook fijn als je ontspannen kunt netwerken. Wil jij nog meer ondernemerstips? Doe dan mee met mijn gratis online preview training “Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn”. Je kunt je hier aanmelden (er zijn meerdere data en tijden dus vast ook eentje die in jouw agenda pa… […]

Laat wat van je horen

*