Uitnodiging voor de Global Social Media Challenge voor Sociaal Werkers

Mijn bedrijf bestaat dit jaar 10 jaar! En zonder social media was ik niet gekomen waar ik nu ben. Zo simpel is het.

Vijf jaar geleden ontmoette ik op Twitter Hans Versteegh. In die tijd waren we pioniers op Social Media. Dat gaf een band. En die is nooit meer overgegaan ;-)

Op Social Media heb ik klanten leren kennen, opdrachtgevers, mede-ondernemers, vrienden en experts. En nu ik in een internationaal avontuur ben gestapt ontdek ik nog meer de kracht van Social Media: ik heb inmiddels zeer inspirerende contacten met geweldige Social Workers over de hele wereld. Dankjewel Mark Zuckerberg!

Vorig jaar juni hebben Hans en ik de Social Media Challenge georganiseerd. Er deden 600 Sociaal Werkers mee! Met geweldige resultaten:

“Sinds de Social Media Challenge ben ik social media steeds meer aan het gebruiken. Vooral twitter loopt als een trein. Mijn contacten zijn al verdrievoudigd. Daarmee wordt het bereik ook veel groter. Het is kort en snel. De contacten heel zinvol. Sinds kort ook lokale politici bij mijn volgers. Heb het gevoel dat ik/mijn werk zichtbaarder wordt en ik mijn vragen direct kan delen met de juiste personen.” ~ Irene

Nu is het tijd voor de Global Social Media Challenge for Social Workers. DE kans om jouw netwerken uit te breiden. Je krijgt 11 dagen lang een kleine Social Media uitdaging in je mailbox. Plus veel tips en support.

Ons doel is om lol te maken terwijl onze impact groeit. Hans en ik gaan voor 6000 deelnemers! Doe je mee? (meedoen is gratis). Meld je hier aan >>>

Global SOMEC logo

Laat wat van je horen

*