Dankjewel! xxx

Dit is een dik DANKJEWEL voor jou. En wel hierom …

Het afgelopen jaar heb ik de tijd genomen om mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Resultaat is dat het voor mij nu nog duidelijker is geworden waar ik voor sta. Met nog steeds een krachtige missie om jou en mijn groeiende community van ondernemende Social Workers te dienen.

Aan het begin van dit jaar heb ik mijn ‘brand’ gewijzigd in mijn naam: Anneke Krakers. Maar mijn bedrijf is ondertussen veel meer dan alleen ik. Ik werk met een geweldig team van mensen die mij helpen met mijn droom en daarmee ook jouw droom.

Het is mijn grote droom om Social Workers te empoweren en te trainen in ondernemerschap. Ik ben ervan overtuigd dat ondernemerschap ons in staat stelt onze impact te vergroten en de wereld echt mooier te maken. Ik hoop dat dit aansluit bij jouw droom!

Mijn bedrijf staat voor actiegerichte trainingsprogramma’s en een warme, global community. Er zijn 3 pijlers:

Conversaties:

Ik zoek graag het gesprek op. Met mijn nieuwsbrieven, blogs, social media en presentaties, wil ik Social Workers erkennen in hun vak en bijdragen aan hun successen en oplossingen. Maar ik zie ook de pijn van onzichtbaarheid, niet gewaardeerd worden en het verlies van passie. Daarom wil ik in het gesprek ook graag meer zicht geven op wat ik denk dat de oplossing is: ondernemerschap.

Empowerment:

Mijn global besloten community, Social Souls, groeit iedere dag en wordt meer en meer DE Hangout voor Social Workers met ondernemersambitie. Hier leren we elkaar beter kennen en krijg je antwoorden op jouw vragen van mij en de andere leden. Leden kunnen participeren in challenges, oefeningen en masterminds.

Training:

Ik heb twee ‘routes’.

Sociaal Succesvol Ondernemen / The Social Worker Entrepreneur

In deze online trainingen leren Social Workers ondernemersvaardigheden en bouwen ze prachtige bedrijven. Er is een Starter Training en een Groei Training. In het Nederlands en in het Engels.

Hier Sta Ik Voor!

De Hier Sta Ik Voor! Trainingsprogramma’s, workshops en presentaties zijn voor Social Workers die werkzaam zijn in organisaties en gaan over marketing, profilering en ondernemend werken. Er is een basis training en er zijn verdiepende expert trainingen. En ik kom graag op uitnodiging spreken over ondernemerschap en profileren op personeelsdagen, visie bijeenkomsten, congressen, inspiratie meetings, etc. Altijd face to face, waar ik enorm van geniet. En dan is er ook nog mijn boek met deze titel.

Beide ‘routes’ zijn gebaseerd op bewezen inzichten en een betrouwbaar systeem van 7 actiegerichte stappen (welzijnsmarketing / social soul marketing).

Het voelt geweldig om dit jaar zoveel meer helderheid en eenvoud te hebben gecreëerd in mijn bedrijf. Ik ben klaar voor 2017. Met 1000% focus op jouw dromen!!! Voor nu een dik DANKJEWEL voor ‘being part of my DREAM’.

Anneke xxx

 

Laat wat van je horen

*