Top Secret!

Top Secret!

Eind maart is de nieuwe groep studenten gestart in The Social Worker Entrepreneur Starter Training. Zes Nederlandse en 3 Amerikaanse Social Workers bouwen op dit moment aan hun bedrijven. Ze hebben in week 1 al een besluit genomen over wie hun specifieke klanten zijn. In week 2 hebben ze helder gekregen waar deze klanten zoveel last van hebben dat ze er een oplossing voor willen. Deze week creëren ze hun producten, de oplossing voor de pijn van hun klanten.

Ik ben er enorm van aan het genieten. Het is geweldig om te zien welke bedrijven aan het ontstaan zijn. Ik zou je er heel graag meer over willen vertellen maar je zult begrijpen dat dit helaas nu nog niet kan. Top Secret!

Wat ik wel met je kan delen, en waar ik supertrots op ben, is het bedrijf van Jelle de Boer. Je kent hem misschien wel van zijn vlogs “Jelle de Boer on Tour”. Jelle was een van de studenten die in september vorig jaar zijn gestart. In 8 weken heeft hij zijn bedrijf gebouwd waarmee hij andere sociaal werkers, jou, helpt om ook te vloggen. Je kunt zijn verhaal hier lezen >>>

Veel Moois …

In juni verzorg ik een reeks Hier Sta Ik Voor! Expert trainingen waarin je in 1 dagdeel een marketing techniek onder de knie krijgt. Uiteraard is een training vloggen met Jelle ook opgenomen in de reeks (de datum is 26 juni!). Nog een andere dierbare collega verzorgt ook een expert training: Hans Versteegh geeft de training Social Media (dit is op 20 juni!). En vandaag ontstond er nog een mooie samenwerking tijdens een mentorsessie met een van de huidige studenten.

Kortom, er komt veel moois aan! Binnenkort mail ik je een overzicht met alle info over de reeks Expert trainingen en open ik de inschrijving.

Nieuw: Make-Over

Ondertussen ben ik ook aan het ontdekken dat sociaal werkers meer toe zijn aan het echt toepassen van betere marketing en profilering in hun eigen praktijk. Niet meer leren maar doen. Maar hoe? Daar heb ik een oplossing voor. Ik heb er nog niet echt een goede naam voor bedacht maar het werkt als volgt:

Ik kom een dag van 10-16 uur naar jou en je collega’s toe. In een klein gezelschap van max 5 personen gaan we een make-over doen. Een product make-over of een make-over van de marketing van een product, een make-over van een presentatie, een make-over van …. In een voorgesprek krijgen we dit samen helder en maken we vooraf afspraken over het resultaat van de make-over dag.

De make-over zit nu nog in de introductiefase en is tot eind april te boeken voor een aantrekkelijk introductie tarief. Na april gaat de prijs omhoog. Heb jij een product waarmee je in je maag zit of een marketing die niet werkt of een project wat stil ligt? Dan gaan we dit samen oplossen! Mail me voor een vrijblijvende belafspraak: a.krakers@welzijnnederland.nl

Laat wat van je horen

*