58% van de Sociaal Werkers zijn Dromers

 

Inmiddels hebben 1.657 Sociaal Werkers de test gedaan. Het is een test waarmee je de Ondernemer in jezelf ontdekt. Er zijn 4 profielen. In ieder profiel is er 1 kwaliteit die uitblinkt.

Dromen kunnen we dus als de beste! Maar liefst 58% van de Sociaal Werkers is een Dromer. Het maakt mij super gelukkig. Als aanjager van meer ondernemerschap in het Sociaal Werk en mentor van ondernemende Sociaal Werkers (met een baan, een eigen bedrijf of een combi), weet ik als geen ander dat je zonder dromen niet kunt ondernemen. Jouw droom is het begin, de bron van waaruit je in beweging komt.

Maar helaas kennen dromers ook een grote valkuil: ze blijven dromen. Ze komen niet in actie. Prachtige ideeën en plannen hebben ze maar die komen niet verder dan hun eigen hoofd.

De Sociaal Werkers die de test hebben gedaan hebben inmiddels allemaal een waardevol rapport ontvangen met tips hoe ze in actie kunnen komen. Zodat hun mooie droom niet het best bewaarde geheim van Nederland wordt.

Ben jij ook een Dromer? Of blink jij uit in een van de andere drie ondernemers kwaliteiten? Ontdek het zelf en doe de test >>>

Niek, die ook de test heeft gedaan en overigens geen Dromer is, stuurde mij een berichtje dat hij erg blij is met zijn rapport: “Deze kwaliteiten kan ik mooi meenemen naar mijn beoordelingsgesprek”. Hoe tof is dat! Wil jij ook jouw rapport ontvangen? Doe dan hier de test (het duurt nog geen vijf minuten) >>>

Laat wat van je horen

*