Speciale Ondernemerseditie Leergang Welzijnsmarketing

Start 4 september 2012.

Voor ondernemende welzijnswerkers die zichzelf en hun eigen onderneming beter willen profileren zodat ze het geld en de waardering krijgen die ze verdienen.

Steeds meer welzijnswerkers beginnen voor zichzelf. In deze uitdagende tijden groeit het aantal Zelfstandige Professionals enorm snel! Misschien combineer je jouw ondernemerschap tegelijk met jouw baan in loondienst. Of heb je radicaal de stap gemaakt of nog voor ogen: 100% ondernemer! Als welzijnswerker heb je misschien nooit stilgestaan bij marketing en profilering. En dat is niet zo raar als je bedenkt dat welzijnsmarketing nog steeds voor veel welzijnswerkers een nieuw begrip is. Maar nu je bent gestart als ondernemer of van plan bent om binnenkort te starten zul je aan de slag moeten om klanten te krijgen. Zonder klanten geen onderneming!

Op de eerste plaats heb je een flink portie passie nodig. Ik verwacht dat dit bij jou wel goed zal zitten want anders was je immers niet op het idee gekomen van jouw eigen onderneming. Maar van passie alleen kun je niet leven.

Mijn passie:

Misschien kennen we elkaar al maar mocht dit niet zo zijn: ik ben Anneke en met mijn bedrijf WelzijnNederland help ik welzijnsorganisaties en welzijnswerkers met hun marketing en profilering. Dat doe ik omdat ik weet dat welzijnswerkers wel aandacht willen besteden aan marketing en profilering maar er gewoon niet aan toe komen. Of misschien niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. In 2007 heb ik zelf de stap gezet naar het ondernemerschap. Tot 1 maart vorig jaar heb ik mijn onderneming gecombineerd met een baan in loondienst als directeur van Welzijn Buren. Deze combinatie betekende hard werken. En sinds ik 100% ondernemer ben is het nog steeds hard werken ;-). En nu wil mijn ervaringen en kennis over het ondernemerschap graag delen met jou!

Dit is wat deelnemers over de Speciale Ondernemerseditie van de Leergang Welzijnsmarketing zeggen:

“Voor mij was het doorbraakprogramma echt een doorbraak. In de zes weken intensief werken met Anneke heb ik ontzettend veel stappen gemaakt in mijn bedrijf. Het programma is op de praktijk gericht waardoor je meteen aan de slag gaat en resultaat ziet. Dat is enorm stimulerend. Anneke geeft hele heldere toelichting en tips over marketing, netwerken, sociale media en over welzijn die je meteen kunt toepassen. Daarnaast was ik erg blij met de structuur die het programma biedt. Je kunt precies bijhouden hoever je met het bereiken van je doelen bent en wat je per week kunt doen om nog dichter bij te komen. Een heerlijk handvat in overload van werk die meestal op ons af komt. Anneke zegt toe dat je haar onverdeelde aandacht krijgt. Zo heb ik het precies ervaren. Juist die persoonlijke benadering was voor mij stimulerend en heeft me geholpen grote stappen te nemen. Ik ben lid geworden van de Welzijnmarketingclub zodat ik nog een tijd ondersteund wordt bij het vasthouden van het succes. Een heerlijke positieve gedachte.” Aleid Bouten, Trainingsbureau Bouten

Doe je mee met de volgende stap in jouw ondernemerschap?

Hard werken is helemaal niet erg als je doelgericht en met succes aan de slag bent. En daarvoor heb je een stevige focus nodig in jouw ondernemerschap. Graag maak ik met jou een doorbraak in jouw marketingkwaliteiten en jouw profilering.

Ga je met mij op pad dan zul je:

  • Weten wie jouw klanten zijn
  • Weten wat hun behoefte is
  • Weten hoe jij ze daar persoonlijk bij kunt helpen
  • Ervaren dat jouw klanten naar jou toe zullen komen
  • Jouw ondermening of jouw ondernemersplannen op een hoger niveau kunnen tillen
  • Jouw persoonlijke netwerk uitbreiden met waardevolle contacten vooral ook met inzet van social media
  • En omdat enthousiaste ondernemers zo aanstekelijk zijn zul je ook veel leren van de andere deelnemers!

Dit is wat wij gaan doen:

De leergang bestaat uit zes weken. In 6 weken doorlopen we samen deze speciale editie van de Leergang Welzijnsmarketing. Om te beginnen sluiten we ons in een kleine groep van maximaal 8 personen een hele dag af van de buitenwereld. In deze dag ga jij jouw persoonlijke doelen bepalen. Je krijgt focus op jouw klanten en hoe jij ze gaat helpen. Op deze dag leg ik je alle basisprincipes van marketing uit en leer je de techniek van pullmarketing. Aan het einde van deze dag maken we de afspraken voor de komende 6 weken.

Halfweg gaan we elkaar nog eens ontmoeten. Op deze dag is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en gaan we uitgebreid in op de behoeften van klanten: hoe herken je ze en hoe speel je er zo op in dat je tevreden klanten krijgt (of nog liever: meer dan tevreden klanten want die worden namelijk jouw fans!).

Uiteraard is er de laatste dag een spetterende afsluiting waarbij we vieren dat jij jouw doel hebt bereikt. Dat doen we nadat we nog eerst alle losse eindjes aan elkaar hebben geknoopt zodat jij ook na afloop van het programma verder kunt met jouw marketing en profilering.

Tijdens de 3 telefonische intervisies bespreken we thema’s zoals: netwerken (een belangrijke marketingtechniek!), de ‘klantreis’ en ‘tijd maken voor marketing’.

Het succes komt natuurlijk niet vanzelf. Jij gaat volop aan de slag: stap voor stap ga je toewerken naar jouw doelen, je gaat je profileren door te netwerken, te bloggen en misschien komen we elkaar wel tegen op twitter. Je gaat aantrekkelijke diensten ontwikkelen waarmee je veel waarde levert en waar jouw klanten jou voor willen betalen. Wekelijks houden we elkaar op de hoogte en krijg je waardevolle tips en adviezen. En natuurlijk is er ook persoonlijke aandacht voor jou van mij.

Naast theorie is de opleiding sterk gericht op jouw ondernemerspraktijk en krijg je tips en persoonlijke adviezen die je direct kunt toepassen. Daarom is het belangrijk dat je tijd voor de opleiding vrij kunt maken. En dat je over voldoende drive bezit om jouw doelen te willen halen. Ik houd ervan om te werken met ambitieuze deelnemers!

Dit is wat je krijgt:

   • Een startdag op een centrale locatie
   • Een bijeenkomst halverwege van 3 uur
   • Een afsluitbijeenkomst van 3 uur
   • Wekelijkse telefonische intervisie
   • In de eerste week na de startdag een individuele telefonische coachingssessie
   • Na afloop een aanbod om met korting lid te worden van de WNmarketing Club

Nog even op een rij wat de Leergang Welzijnsmarketing jou gaat opleveren:

    • (hernieuwde) Energie en passie voor jouw onderneming
    • Uitbreiding van jou (digitale) netwerk
    • Je bent onderscheidend en zichtbaar voor klanten en opdrachtgevers
    • Meer mensen zien jouw waarde (wat zeker gaat lukken als jij meer zichtbaar wordt!)
    • Meer klanten en meer tevreden klanten
    • Een hoger inkomen
    • Kortom jouw eigen Doorbraak

Praktische zaken:

Deze speciale editie van de Leergang Welzijnsmarketing start op 4 september 2012! Meld je nu aan want het aantal plaatsen is beperkt. De locatie van de bijeenkomsten is Buitensporig in Tiel.

De exacte data zijn:

   • 04-09-2012: startdag van 9.30-16.30 uur (met lunch)
   • 6 of 7 september: individuele telefonische sessies van 60 minuten
   • 11-09-2012: telefonische intervisie 1 van 9.00-10.00 uur
   • 18-09-2012: halfwegbijeenkomst van 9.00-12.00 (met lunch)
   • 25-09-2012: telefonische intervisie 2 van 9.00-10.00 uur
   • 02-10-2012: telefonische intervisie 3 van 9.00-10.00 uur
   • 09-10-2012: afsluitbijeenkomst van 9.00-12.00 (met lunch)

Het complete programma kost € 957,00 exclusief BTW. Schrijf jij je in voor de zomervakantie dan betaal je de aantrekkelijke vroegboekprijs van € 817,00. Jouw inschrijving moet dan wel voor 1 juli binnen zijn. Ben je overtuigd dat dit programma echt iets voor jou is, meld je dan gelijk aan. Er zijn 8 plaatsen beschikbaar.

ja, ik doe mee!
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie: *
Ik ga akkoord met de voorwaarden: *
* Verplicht
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld


P.S.: op 30 oktober start de ‘normale’ Leergang Welzijnsmarketing voor professionals. Kijk hier voor de informatie >>>>>

Garantie:

Andere welzijnswerkers en welzijnsorganisaties hebben het voor jou al eerder gedaan: meedoen met een workshop, training, leergang, coaching, de club of mij inhuren voor een opdracht. Ik wil graag mijn klanten verwennen en ga voor de beste resultaten. Mijn klanten zijn tevreden klanten. Daarom geef ik garantie: ben je na afloop van de startdag niet tevreden (en je hebt wel met alles meegedaan) dan krijg je jouw geld terug.