WNmarketing Club

 • “Bij de WNmarketing Club is een clublid altijd bijzonder”
 • Clubleden hebben een streepje voor”

Doe jij ook mee?

11 maart Open Dag: “verleiden op internet”. Ik interview Aartjan van Erkel de schrijver van de gelijknamige bestseller. Omdat het Open Dag is mag iedereen meedoen. Je kunt je hier daarvoor aanmelden >>>  

 

Om te vieren dat we dit jaar drie jaar bestaan betaal je tijdelijk maar € 97,00 voor een jaarlidmaatschap. Let op: dit aanbod is alleen geldig als je lid wordt in de week van 11 maart t/m 15 maart.

Ben je welzijnswerker en op zoek naar meer waardering? En:

 • Baal je dat je steeds maar weer moet verdedigen wat je doet?
 • Terwijl je zeker weet dat je heel veel mensen blij maakt met jouw hulp?
 • Maar lukt het je niet om anderen daarvan te overtuigen?
 • Ben je voortdurend op zoek naar de juiste communicatiekanalen?
 • Houdt de waan van de dag jou soms ook in de houtgreep?

Veel welzijnswerkers hebben moeite om zichzelf succesvol te presenteren. Terwijl ze wel zeer succesvol zijn in hun werk. Ze voelen zich alleen staan en ondergewaardeerd.

In de WNmarketing Club leer je hoe je succesvol kunt zijn door de juiste marketingtechnieken toe te passen. Van gelijkgestemden krijg je tips, inspiratie en steun.

“De WNmarketing Club is voor mij een prettige manier om eens per maand bijgepraat te worden over diverse marketing onderwerpen. Het is fijn om andere welzijnswerkers te ontmoeten en van gedachten te wisselen over allerlei onderwerpen waar je als welzijnswerker én als startende ondernemer mee te maken hebt.”

Corrine Hamoen, coördinator Vrijwilligerssteunpunt Welzijn Lansingerland én eigenaar Corinne Hamoen, communicatieadvies en begeleiding (clublid sinds januari 2011)

De WNmarketing Club is uniek in Nederland en bestaat inmiddels 3 jaar!

Hij biedt een hoogwaardige, continue én zeer betaalbare leeromgeving voor welzijnswerkers.

Voor wie is de WNmarketing Club?

De club is toegankelijk voor ondernemende welzijnswerkers die beseffen dat marketing en profilering hen verder zal helpen. Je bent bereid om jouw klant centraal te stellen. Je wilt er alles aan doen om tevreden klanten te krijgen en de omzet die daarbij past. Om jouw mindset over marketing gelijk op weg te helpen, ontvangt ieder nieuw lid een gratis eboek met daarin een selectie artikelen die je helpen om de basis van pullmarketing te begrijpen.

Er is meer aan de hand.

Welzijnswerkers moeten slim zijn. Wil je continue kunnen beschikken over actuele kennis om jouw klanten en opdrachtgevers optimaal te helpen, dan volstaat het niet om 1 keer per jaar een congres te bezoeken. Vaak zijn die trouwens ook onbetaalbaar. Betrouwbare kennis en inspiratie haal je snel en makkelijk vooral bij elkaar. En als je bovendien gebruik maakt van moderne communicatiemiddelen dan blijf je als slimme welzijnswerker met de WNmarketing Club bij de tijd. Dan weet je gewoon wat je moet doen om succesvol te zijn.

De WNmarketing Club helpt je hierbij.

Lid worden van de WNmarketing Club betekent dat je (bijna) iedere maand de beste en meest actuele informatie over welzijnsmarketing en profilering tot je beschikking krijgt. Deze waardevolle informatie wordt gegeven via telefonische seminars. Van ieder seminar wordt een audio opname gemaakt zodat je de informatie altijd bij de hand hebt ook op de momenten dat het jou uitkomt.

Bovendien zijn er volop kansen om elkaar ook in levende lijve te ontmoeten: twee keer per jaar is er een masterclass waar je als pluslid gratis aan kunt deelnemen. De masterclasses worden gegeven door deskundige sprekers die hun passie voor marketing graag met ons willen delen. Of we gaan op bedrijfsbezoek. Tijdens de masterclasses is er voor jou als clublid voldoende gelegenheid om te netwerken en zo waardevolle relaties op te bouwen met de andere clubleden.

Voor alle leden is er een besloten facebookgroep om 24/7 met elkaar kennis en ervaringen te delen.

Ik ben zelf helemaal enthousiast over de mogelijkheden die de Wnmarketing Club biedt om jou met regelmaat en structuur mee te nemen in mijn passie voor het welzijnswerk.

Waar gaat het over?

Ik heb al wel voor 24 maanden aan onderwerpen voor de maandelijkse club bijeenkomsten op een lijst staan. Wat denk je van:

 • Hoe schrijf ik een aantrekkelijke nieuwsbrief?
 • Krachtig Netwerken
 • Videomarketing: tips en techniek
 • Je ideale werkweek (een regelrechte energizer!)
 • Hoe vul ik mijn groepsactiviteiten?
 • Hoe krijg ik klanten met teleseminars?
 • Calimero marketing
 • Tips voor het schrijven van wervende teksten
 • In gesprek met klanten: de SPIT techniek

Mijn onverdeelde aandacht.

Je kunt er voor 100% van uitgaan dat jij als clublid kunt rekenen op mijn onverdeelde aandacht. Dit is wat mijn klanten zo in mij waarderen:

Leuk, zo’n berichtje achteraf. Bijlagen zijn ook zeer waardevol, helemaal top! Trouwens, interessant onderwerp weer: de perfecte website. Je inspireert me echt enorm, super! (Marc Bijl, Welzijnsgroep Parkstad )

Ik vond het een erg interessante en nuttige training en vond de manier waarop jij het bracht ook erg goed. Persoonlijk, op maat gesneden en deskundig. Erg fijn! (Josine Graefe, Nationaal Ouderenfonds)

Op de valreep van de dag nog even een compliment voor de workshop die je vandaag gegeven hebt. Ik vond het een erg inspirerende bijeenkomst in een mooie omgeving. De interactie met de overige deelnemers, gecombineerd met jouw deskundige begeleiding hebben mij weer de nodige bagage gegeven. Ik zie uit naar een volgende meeting! (Gerard Kleinpenning, IJsselkring)

Hoe werkt de WNmarketing Club? Hier is wat je krijgt als je lid wordt.

Eén keer per maand (behalve in de maanden dat er live masterclasses zijn, in 2013 is dat is april en september) geef ik een telefonisch seminar. In deze maandelijkse telefonische seminars van 60 – 70 minuten krijg je telkens nieuwe ideeën en inzichten over marketing en profilering. In de zomermaanden juli en augustus zijn de teleseminars niet live ivm de vakantie maar ontvang je het ‘zomerpakket’.

Je krijgt belangrijke expertinformatie, van mij direct of door middel van interviews met door mij uitgekozen experts. Praktische informatie die je direct kunt toepassen om meer succesvol in jouw dagelijkse werk te zijn.

Tijdens de telefonische seminars is er gelegenheid om vragen te stellen. Je wordt telkens geïnspireerd om jezelf te verbeteren en om van jouw werk een succes te maken. Je krijgt het LEF om dit ook zichtbaar te maken voor anderen. Je voelt je gesteund, geïnspireerd en gevoed.

De Clubleden kunnen elkaar ontmoeten en supporten in de besloten facebookgroep “WNmarketing Club”.

Als je ervoor kiest om Pluslid te worden kun je twee keer per jaar, in april en september, ook deelnemen aan een exclusieve masterclass.

Wat voor soort onderwerpen kun je verwachten?

 • Je krijgt iedere keer ideeën en kennis over hoe jij jouw activiteiten, projecten en diensten succesvol in de markt kunt zetten. Hoe je meer klanten aantrekt. En hoe je dit presenteert aan jouw opdrachtgevers. Samenvattend: alle tools en tips om jezelf beter te marketen en te profileren.
 • Je gaat ook leren over relevante ontwikkelingen in het welzijnswerk. De 8 bakens van Welzijn Nieuwe Stijl zullen regelmatig voorbijkomen. We zoeken naar de verbinding tussen inhoudelijke ontwikkelingen en hun potentie voor jouw marketing en profilering.
 • Bovendien leer je hoe jij voor de organisatie kosten kunt besparen door het toepassen van pullmarketing.
 • Verder krijg je ook inspirerende ideeën over hoe je meer ondernemend kunt zijn. Je leert hoe je angsten en onzekerheden kunt overwinnen, productief en proactief kunt zijn. Zodat je wordt uitgedaagd om GROTER te denken en over drempels heen te stappen. (Geloof me, mensen hebben elkaar nodig om deze stappen te zetten!).

Alle seminars en interviews worden via downloadbare audiobestanden aan je ter beschikking gesteld. Zo hoef je niets van de informatie te missen en kun je op het moment dat je dat wilt op je gemak alles doornemen. Deze audiobestanden kun je op je MP3-speler of Ipod laden of gewoon via je computer beluisteren, op het moment dat jou uitkomt.

Als lid krijg je bovendien aantrekkelijke kortingen op een aantal van mijn overige diensten.

Om te vieren dat we dit jaar drie jaar bestaan betaal je tijdelijk maar € 97,00. Let op: dit aanbod is alleen geldig als je lid wordt in de week van 11 maart t/m 15 maart.

Bonus

Als je het gemak van de teleseminars ontdekt dan kan het niet anders dan dat je zelf ook ideeën krijgt om jouw eerste eigen teleseminar met jouw klanten te organiseren. Iedere nieuwe deelnemer ontvangt daarom als bonus een handige toolkit met praktische instructie hoe je dit effectief aanpakt.

Nog even op een rijtje wat je krijgt als je lid wordt:

 • 8 live teleseminars van een uur over actuele marketing onderwerpen
 • Van ieder teleseminar ontvang je een audio opname
 • In juli en augustus een ‘zomerpakket’
 • Toegang tot de besloten facebookgroep speciaal voor clubleden
 • Kortingen op overige diensten van WelzijnNederland
 • Bonus: toolkit “hoe organiseer ik mijn eigen teleseminar”

Kies je ervoor om Pluslid te worden dan krijg je daarbij:

 • Twee exclusieve masterclasses in april en september. De masterclasses worden verzorgd door gastexperts of we gaan op bedrijfsbezoek! 

Hoe zou het voor jou zijn?

Hoe zou het voor jou zijn als je gewoon weet wat je moet doen om succesvol te zijn? Om de waardering te krijgen die je verdient? Om tevreden klanten te hebben en tevreden opdrachtgevers? Leden van de WNmarketing Club weten hoe ze dit kunnen bereiken. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten!

Praktische zaken.

Data:

De maandelijkse telefonische seminars in 2013 vinden gewoonlijk plaats op de 2e maandagochtend van de maand van 09.00 tot 10.00 uur. De data voor 2013 zijn: 14 januari, 11 februari, 11 maart, 13 mei, 10 juni, 14 oktober, 11 november en 9 december.

De twee masterclasses in 2013 zijn op 8 april en 9 september van 9.30-12.00 uur.

De onderwerpen die in 2011en 2012 aan bod zijn geweest zijn o.a.:

 • Merkenmarketing (masterclass)
 • Blue Ocean Strategie (masterclass)
 • De eerste indruk (masterclass)
 • Bedrijfsbezoek Oogziekenhuis Rotterdam (masterclass)
 • Eventmarketing
 • Netwerken
 • Personal Branding
 • Zes succesfactoren voor een stevige breinpositie
 • Meer effect van jouw persberichten
 • Social Media
 • Contetmarketing

Lid worden:

Het lidmaatschap kost € 197,00 (exclusief btw). Dit is nog geen € 20,00 per maand!

Om te vieren dat we dit jaar drie jaar bestaan betaal je tijdelijk maar € 97,00. Let op: dit aanbod is alleen geldig als je lid wordt in de week van 11 maart t/m 15 maart.

Het Pluslidmaatschap kost € 697,00 (exclusief btw). De exclusieve masterclasses zijn inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Je kunt gelijk voor 1 jaar lid worden. Schrijf je hier in:

Ja, ik word lid
 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Functie: *
Organisatie: *
Ja, ik word lid (197,00):
Ja, ik word pluslid (697,00):
 * Verplicht
 

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Let op: Het jaarlidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Je krijgt na afloop van 12 maanden een aanbod om te verlengen waar je al of niet op in kunt gaan. Tussentijds opzeggen is mogelijk maar helaas is restitutie niet mogelijk.

P.S.: Je krijgt iedere maand zeer waardevolle informatie die je inspireert, opbeurt en tot actie aanzet. Je investeert in jezelf, dat alleen al maakt een enorm verschil.

Garantie:

Andere welzijnswerkers en welzijnsorganisaties hebben het voor jou al eerder gedaan: meedoen met een workshop, training, leergang, coaching, de club of mij inhuren voor een opdracht. Ik wil graag mijn klanten verwennen en daag ze uit om voor de beste resultaten te gaan. Mijn klanten zijn tevreden klanten. Daarom geef ik garantie: ben je na 3 maanden niet tevreden (en je hebt wel met alles meegedaan) dan krijg je jouw geld terug.

Informatie over teleseminars

*Telefonische seminars, wat zijn dat precies? Net als bij een normaal seminar draag ik kennis over, maar dan via de telefoon. Je belt in op een speciale vergaderlijn, samen met anderen, en hoort dan mijn stem. Je kunt jouw vragen stellen als je die hebt. Je kunt ook niets zeggen als je dat wilt! Kijk hier voor een instructiefilmpje >>>

Voor deze telefonische seminars maken we gebruik van de diensten van www.newtelco.nl. Dit bedrijf biedt tegen hele lage kosten teleseminars aan, voor nog geen 9 eurocent inclusief BTW per minuut. Een teleseminar van een uur kost zo ongeveer 5,40.

Kun je een keer niet aanwezig zijn bij het teleseminar? Geen nood, iedere sessie wordt opgenomen en is door jou terug te luisteren.