WNmarketing Lezingen, Workshops en Trainingen

WNmarketing lezingen, workshops en trainingen laten je zien hoe je jouw problemen aan kunt pakken met meer aandacht voor marketing en profilering. Vaak zijn problemen terug te voeren tot een onduidelijke marktpositie of te weinig zichtbaarheid bij klanten, opdrachtgevers en stakeholders.

In mijn lezingen, workshops en trainingen krijg je vooral basiskennis over marketingprincipes en -technieken. Je zult ontdekken hoe de 8 bakens van Welzijn Nieuwe Stijl prima in te vullen zijn door aan de slag te gaan met jouw marketing en profilering. In mijn werkwijze ben ik interactief zodat je zelf tijdens de lezing, workshop of training ook voldoende met jouw vragen aan bod komt. Inmiddels heb ik al veel welzijnswerkers mogen trainen en hun reacties zijn zeer positief.

Afhankelijk van het thema geef ik mijn workshops en trainingen voor zowel managers als uitvoerende welzijnswerkers. Een aantal keren per jaar bied ik workshops of trainingen aan met een open inschrijving.

Graag kom ik naar je toe om op jouw verzoek een lezing, workshop of training te verzorgen. Vanzelfsprekend kan ik ook op jouw congres een workshop verzorgen. Deze workshops en trainingen zijn altijd maatwerk maar wel gebaseerd op een aantal vaste thema’s. Tijdens mijn voorbereiding hebben we altijd contact over de exacte invulling. De thema’s waaruit je onder andere kunt kiezen zijn:

  • Welzijnsmarketing en profilering: de weg naar een stevige marktpositie en meer zichtbaarheid
  • Pullmarketing: hoe zorg ik voor zoveel aantrekkingskracht dat de klanten vanzelf naar mij toekomen
  • Ontdek je plek: positioneren voor welzijnsorganisaties (exclusief voor bestuurders, directeuren en managers)
  • Mijn organisatie en ik: personal branding voor welzijnswerkers
  • Welzijn 2.0, van magie naar strategie: in 7 stappen succes met social media
  • Bezuinigingen? Creatieve verdienmodellen in welzijn: van subsidie krijgen naar geld verdienen
  • Pitchen: hoe zeg je wat je doet?

Kosten:

De kosten van trainingen en workshops met een open inschrijving staan vermeld op deze website. De locatie is meestal in Tiel.

Incompany workshops en trainingen kennen een vaste tariefopbouw. Wil je daar meer over weten, stuur me dan even een mail. Dan kunnen we gelijk bespreken wat jouw wensen zijn.

Garantie:

Andere welzijnswerkers en welzijnsorganisaties hebben het voor jou al eerder gedaan: meedoen met een workshop, training, leergang, coaching, de club of mij inhuren voor een opdracht. Ik wil graag mijn klanten verwennen en ga voor de beste resultaten. Mijn klanten zijn tevreden klanten. Daarom geef ik garantie: ben je na afloop niet tevreden (en je hebt wel met alles meegedaan) dan krijg je jouw geld terug.