Welzijn in Geldzaken [online trainingsprogramma]

Van: Anneke Krakers

Beste ondernemende welzijnswerker,

Ben jij je bewust dat jij heel veel geld aan jouw neus voorbij laat gaan? Ja, heel veel geld. Door je blind te staren op subsidies zie je niet welke enorme waarde jij levert! Wanneer je het verschil mag maken in het leven van mensen, wanneer je de steun en toeverlaat bent van jongeren die op zoek zijn naar zichzelf, wanneer je het luisterend oor bent voor eenzame ouderen, wanneer je buurtbewoners een veilige plek biedt waar ze gezien worden. Die waarde is enorm. Als je deze waarde nu eens zou verzilveren, wat zou dit voor jou betekenen?

iedere waarde heeft zijn prijsIn plaats daarvan laat je je afschepen met uitgeknepen subsidies die ook nog eens voortdurend onder druk staan. Waardoor jij zorgen hebt over jouw salaris en over jouw omzet als je een zelfstandig ondernemen bent.

Natuurlijk doe jij dit omdat je een passie hebt. Een groot verlangen om mensen te helpen. Om het verschil te maken in levens van mensen die niet zo goed voor zichzelf kunnen zorgen. Maar het klopt gewoon niet als jouw passie om mensen te helpen betekent dat je zelf voortdurend in onzekerheid leeft over jouw eigen inkomen! Als jij door bezuinigingen jouw baan verliest omdat niemand de waarde ziet.

Ik denk dat het mogelijk is om deze onbalans te stoppen. Ik denk dat het mogelijk is om de waarde van jouw werk te vertalen in een inkomen en omzet dat daar recht aan doet. Ik denk dat het mogelijk is om als welzijnswerker goed geld te verdienen.

Het lijkt misschien onmogelijk omdat je nu vastzit in het subsidiesysteem of in een systeem van vergoedingen. Helaas staan deze systemen zeer zwaar onder druk. Alom zijn er beklemmende protocollen en bezuinigingen. Voor mij is dit een serieus teken dat we nu echt moeten gaan ondernemen en toe moeten werken naar andere verdienmodellen.

Hoe zou het zijn om echt het geld te verdienen wat past bij de waarde die je levert? Om niet meer met een kostprijsberekingsmethode de goedkoopste uurtarieven te hoeven berekenen. Hoe zou het zijn om niet meer te rekenen in kosten maar alleen nog te handelen vanuit waarde?

Voor wie

Ik wil je helpen om deze transformatie te maken. Ik wil je leren om goed geld te verdienen omdat jij dit waard bent. Deze speciale training is voor jou:

 • Je wilt minder afhankelijk van subsidie zijn en onderzoekt de mogelijkheden om eigen geld te verdienen
 • Jouw subsidiegever heeft je opgedragen om als voorwaarde voor toekomstige subsidie een deel eigen geld te verdienen
 • Je bent zelfstandig ondernemer, je werkt keihard maar verdient te weinig
 • Je wilt jouw eigen bedrijf starten maar je bent bang dat je er niet van kunt leven
 • Je voelt dat jouw diensten meer waard zijn dan dat je er nu voor krijgt
 • Je gaat iedere keer onderuit in prijsonderhandelingen
 • Je komt niet verder omdat je ervan overtuigd bent dat jouw klanten jou niet kunnen betalen

Als jij je hierin herkent dan is Welzijn in Geldzaken © perfect voor jou.

“Mijn grootste inzicht dat ik heb gekregen is dat heel veel afhangt van je eigen mindset en wat jezelf ook overbrengt op de ander. Dat het begrip geld veel breder is en ook vnl. gaat om de waarde die jij levert.

Ik moet het nog allemaal in de praktijk gaan brengen, maar het belangrijkste voor nu is dat het de koers van mijn bedrijf heeft veranderd op een manier waarop ik denk dat ik veel meer kans maak op een succesvolle onderneming dan wanneer ik deze training (en de vorige) niet had gevolgd. Tevens heeft het mijn lef / durf vergroot.

Door haar persoonlijke betrokkenheid en haar eigen ervaring snapt Anneke precies welke dilemma’s je tegenkomt en weet dit in haar diensten te vertalen.

Ik vind Anneke uniek in haar werk en onmisbaar in haar kennis en ervaring op dit gebied. Je hebt dit nodig om verder te kunnen aangezien dit onbekend terrein is voor een welzijnswerker.”

Marieke Michielsen, www.mariekemichielsen.nl

 

Geloof

Ik geloof dat welzijnswerkers, managers, professionals in loondienst en zelfstandig ondernemers, die willen leren hoe ze een goede ondernemer kunnen zijn veel kansen hebben. Niet alleen om te overleven maar ook om goed geld te verdienen. Juist omdat jij zoveel waarde levert.

Gelukkig zijn er steeds meer welzijnswerkers die dit zien. Die binnen de ruimte die ze van hun organisatie krijgen ondernemend aan de slag gaan. Of die zelfs van hun manager de opdracht krijgen om naast de subsidie ook eigen geld te verdienen. En dan zijn er natuurlijk de welzijnswerkers die voor zichzelf zijn begonnen of er nu nog over dromen maar dit ook ooit echt zullen doen.

Tegelijk transformeer je niet zomaar van een welzijnswerker in een succesvolle ondernemer. Door jouw non-profit ‘genen’ lig je op een behoorlijke achterstand. Er zijn extra hobbels te nemen, valkuilen waar je in zou kunnen trappen en angsten die je tegenhouden. Voor mij was dit zeker zo!

Anneke Krakers Anneke Krakers

Sinds een aantal jaren help ik welzijnswerkers met hun marketing en profilering zodat ze het geld en de waardering krijgen die ze verdienen.

Dat is niet altijd van een leien dakje gegaan omdat ik als maatschappelijk werker nooit heb geleerd hoe ik ondernemend moet zijn. En hoe ik diensten moet verkopen. En er dan ook nog geld voor vragen! Die eerste jaren prutste ik maar wat aan en verdiende ik niets. Ik had steeds de neiging om dit niet zo erg te vinden want geld is toch niet belangrijk. Totdat ik door kreeg dat als ik geen geld zou verdienen ik ook geen bedrijf meer zou hebben en dus jou niet zou kunnen helpen.

Ik heb het zeer waardevolle recept ontwikkeld voor welzijnswerkers die wel ondernemend willen werken maar absoluut niet met zichzelf te koop willen lopen. En Geldzaken zijn een onlosmakelijk onderdeel van dit recept. Ik ben steeds meer overtuigd geraakt van de waarde die ik lever. Met alles wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren is het me nu gelukt om succesvol te ondernemen. En wat ik kan, kan jij ook!

“Ik heb geleerd ik zelf verantwoordelijk ben voor het succes van mijn onderneming. Dat ik eerst volledig vertrouwen in mijzelf en mijn product moet hebben, zodat ik ook de klanten aantrek die ik wil hebben.

Ik heb inzicht verkregen hoe ik een product- en omzetplanning kan maken waardoor ik rust in mijn onderneming creëer en hoe ik daardoor succesvol kan worden.

Anneke heeft duidelijk inzicht in wat haar klant nodig heeft. Heeft veel kennis van zaken. Dit verwerkt ze in haar training met voorbeelden en haar eigen ervaringen, waardoor het voor mij ging leven en mij ook vertrouwen gaf. Het vertrouwen werd vergroot doordat Anneke haar eigen proces met haar twijfels en worstelingen besprak en hoe zij daarmee om is gegaan en wat ik nodig heb in het proces om net zo’n goede ondernemer te worden als zij.

Mijn resultaat is dat ik uit mijn hoofd stap en nu ga doen, zodat ik in 2014 mijn geplande omzet ga halen.

Ik vond het online werken wel prettig. Voordelen: ik hoefde niet te reizen, waardoor ik echt maar 1 1/2 uur kwijt was. Als het niet in mijn planning paste kon ik op een later tijdstip de training doen. De stof kon ik goed in mij opnemen omdat ik in mijn eigen omgeving in rust kon luisteren en daardoor mezelf goed kon concentreren. Ik voelde mij ook niet opgejaagd omdat als ik iets miste tijdens de live training ik op een later moment de training kon terughoren.”

Silvy Vollenberg, www.vollenbergmc.nl

Inhoud

Hier zijn de topics die je gaat leren in Welzijn in Geldzaken ©, een trainingsprogramma in 6 modules

Module 1     
 • Money mindset: loskomen van subsidies
 • Waardebepaling
 • Weerstand
Module 2
 • Uurtarieven of productprijzen
 • Profit piramide
 • Prijzen vaststellen
Module 3
 • De magie van ‘gratis’
 • Hooggeprijsde diensten verkopen
 • Offreren en factureren
Module 4
 • Omzetplanner
 • Omzetversnellers: upsell en crosssell
 • Unsell
Module 5
 • Salesgesprekken
 • Prijsonderhandelingen
 • Geef nooit korting
Module 6
 • Dit is een Q&A module waarin ik vragen beantwoord van de deelnemers aan de eerste live training in het najaar van 2013.

Je volgt de modules online vanaf jouw eigen werkplek. Dit is comfortabel en je kunt je volledig focussen op de inhoud. Iedere module is een online training van 60-90 minuten (de modules zijn opgenomen tijdens de eerste live versie van deze training in het najaar van 2013). Na jouw aanmelding krijg je direct de inloggegevens van een beveiligde pagina waar je alle modules en het aanvullende trainingsmateriaal kunt vinden. Je kunt direct beginnen en de training in jouw eigen tempo volgen.

Ik heb geleerd dat ik mezelf meer mag laten zien. Dat ik het waard ben! Dat de kracht in mezelf zit. Anneke weet dat haarfijn aan te boren.

Mijn aanbod heeft zich duidelijker gevormd. Mijn website is scherper neergezet. Ik heb meer structuur in mijn marketingsstrategie. Mijn aanbod is duidelijker voor mezelf en de klant.

Anneke geeft je persoonlijke aandacht. Ondanks het feit dat er meerdere cursisten aanwezig zijn, heeft Anneke oog voor mij. Dat is heel fijn werken. Ze is enorm betrokken. Je voelt je bijzonder en speciaal. Zij maakt op een ‘menselijke’ manier zoiets als marketing leuk. 

Mijn verwachtingen zijn dat ik ga groeien met mijn bedrijf en mensen ga helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik hoop op den duur dat ik ook organisaties kan meehelpen met ontwikkelen. Ik heb goede moed voor de toekomst. Ik heb het gevoel dat ik veel handvatten heb gekregen om aan de slag te gaan. De tijd zal moeten uitwijzen of het ook resultaat zal hebben. En ik weet dat ik Anneke ‘achter de hand’ heb. Ze heeft nog een mooie dienst waar ik eventueel gebruik van zou kunnen maken. 

In het begin vond ik het online werken doodeng, maar dat was nergens voor nodig. Na een telefonisch overleg met Anneke en meteen een try-out op de computer was ik over de eerste stress heen. Het scheelt heel veel tijd, je bent super geconcentreerd (je bereidt je namelijk goed voor!) en steekt daardoor veel op. Je hebt geen last van afleiding. Het feit dat je de opname later weer kunt beluisteren geeft een gevoel van veiligheid.”

Janita Seinstra, www.crioel.nl 

Opbrengst

geldzaken

Dit is wat het je oplevert:

 • Helderheid over geldzaken zonder ingewikkelde remmende emoties
 • Je durft goede prijzen te vragen
 • Je kunt zowel klanten met weinig geld als klanten met veel geld helpen
 • Je staat stevig in prijsonderhandelingen
 • Je bent minder afhankelijk van subsidies en vergoedingen
 • Je durft eindelijk te starten met jouw eigen bedrijf
 • In plaats van je machteloos en boos te voelen kun je nu sturen op een goede omzet
 • Je krijgt het geld en de waardering die je verdient

Bonus

 • Je krijgt van mij templates van de profitpiramide, de omzetplanner en een uitgewerkt script voor een salesgesprek. Deze templates kun je zo gebruiken in jouw eigen werk.
 • Je krijgt exclusieve toegang tot de besloten expert klantengroep op Facebook. 24/7 kun je daar terecht voor support.
Ik vind je omzetplanner super! Ik hoef mijn producten en prijzen slechts één keer invoeren.  Je houdt rekening ermee dat ik graag ook mensen die snel besluiten een lager tarief geef. Ik heb een mooi jaar overzicht en dit met minimaal werk van mijn kant. Ik kan ook een meerjarenplanning maken als ik dat wil. Op deze manier kan ik snel zien of ik op koers ben en of ik mijn gestelde doelen haal! Dit gaat mij helpen om grip te houden en zo kan ik veel meer tijd besteden aan wat ik ECHT leuk vind: mensen helpen.
Pia Rauhala,  www.piarauhala.nl

 

Investering

Jouw investering is € 397,00 exclusief 21% btw. De kans is zeer groot dat je deze investering in no-time terugverdient!

Meld je nu aan!

Ik doe mee!

 

garantieGarantie

Ik sta voor 100% achter mijn trainingen. Mijn klanten zijn tevreden klanten en ik wil dat jij dit ook bent. Daarom krijg je mijn garantie: mocht je na afloop van de eerste module vinden dat de training niet aansluit bij jouw behoefte, dan laat je mij dit gelijk weten en kun je stoppen. Je krijgt dan jouw geld gewoon terug. Je loopt geen enkel risico!

 

Hartelijke groet,

Anneke

 

P.S.: Vragen? Mail mij gerust: a.krakers@welzijnnederland.nl

P.P.S: Gelijk na jouw aanmelding ontvang je alle informatie die je nodig hebt om deel te kunnen nemen. Je kunt je hier aanmelden:

Ik doe mee!