Gratis Ebook

coverwelzijnsmarketingHey, ook zo’n zin om jezelf, jouw werk, jouw klanten nu eens goed op de kaart te zetten?

Mijn artikelen geven je inspiratie, kennis en de aanmoediging die je hierbij soms zo hard nodig hebt. Omdat bescheidenheid je zo venijnig in de weg kan zitten. Mijn beste artikelen kun je lezen in mijn ebook Welzijnsmarketing. En het is GRATIS!

Leer hoe jij de bijzondere waarde van jouw werk optimaal voor het voetlicht brengt. Schrijf je nu in voor mijn updates, WNmarketing Inspiratie, en je krijgt het ebook cadeau.Ja, stuur mij het gratis ebook!
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
* Verplicht
Plus gratis updates! Afmelden kan altijd.

Bedankt voor je gratis eboek ´WelzijnsMarketing´. Ik heb het met veel plezier gelezen, het is zeer bruikbaar en dus start ik deze week om mijn eigen ´brand´ en marketingplan te maken. Als casemanager dementie werk ik als enige van mijn organisatie in Wassenaar. Voor mijn succes én falen ben ik dus grotendeels zelf verantwoordelijk. Gezien de komende en te verwachten veranderingen binnen de gezondheidszorg komt je boek voor mij op het juiste moment. (Frank Hillenaar)

Ik lees met plezier je nieuwsbrieven, heldere communicatie, enthousiasme en creativiteit zijn voelbaar. (Thea Haverkort)

Tschrurs: Workshop #welzijnsmarketing door @annekekrakers was top vanmiddag! Inspirerend en duidelijk. Echt een aanrader! Kan meteen toegepast worden! (via twitter)