Inspiratieworkshop “Welzijnsmarketing vanuit jouw hart”

welzijnsmarketing vanuit jouw hart

welzijnsmarketing vanuit jouw hart

Wat heeft marketing nu met welzijnswerk te maken? Misschien lees je al een tijdje mee met WNmarketing inspiratie maar heb je nog niet echt duidelijk wat marketing en profilering nu voor jou in jouw situatie kan betekenen.

Er komt veel op je af. Je voelt misschien dat je weer opnieuw op zoek moet naar de waarde die jouw werk voor jou heeft. En hoe jij van waarde kunt zijn voor jouw klanten. En hoe jij dit zichtbaar kunt maken door jezelf te profileren.

Welzijnsmarketing vanuit jouw hart betekent voor mij dat je dicht bij jezelf blijft en tegelijk heel dicht bij jouw klanten staat. Het heeft niets te maken met het beeld van een gladde en pusherige autoverkoper. Hoe het werkt leg ik je graag uit in de inspiratieworkshop “Welzijnsmarketing vanuit jouw hart”.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen met deze workshop! Als je het leuk vindt dan kom je samen met jouw collega’s ;-) Er is plek voor maximaal 50 deelnemers.

Deze workshop wordt binnenkort gepland!

Wil jij tijdig geïnformeerd worden over nieuwe kansen meld je dan rechtsboven op deze pagina even aan voor mijn updates. Je ontvangt dan ook mijn Ebook Welzijnsmarketing. Het is gratis!