Next Level in Ondernemerschap

Coach Programma 

 

“Be the leader you wish you had” ~  Simon Sinek

 

Wat is het toch gaaf om ondernemer te zijn!

 

Je bent vol enthousiasme met je eigen onderneming gestart of je bent al langer ondernemer.

Je wilt het vooral sociaal doen. Op jouw manier.

 

Meestal geniet je van ieder moment dat jij je klanten mag dienen.

Maar meestal is niet altijd.

 

Als je eerlijk bent dan zijn er ook momenten dat de twijfel toeslaat.

Als er teveel en te vaak twijfels zijn, dreig je je vertrouwen in jezelf en je bedrijf te verliezen.

 

Al die twijfels ballen zich samen tot de grote alles op zijn kop zettende vraag “doe ik het wel goed?”.

 

Vaak is er een aanleiding voor twijfel. Dit kan van alles zijn.

 

Er kunnen twee dingen gebeuren:
•    je gooit alle plannen om
•    je verlamt en ligt volledig stil

 

Herken je dit?

  • Je hebt een hele dag gezweet op de techniek van jouw website of mailprogramma en je krijgt het niet aan de praat (om gek van te worden!)
  • Er liggen rekeningen die je moet betalen, maar je hebt het geld niet
  • Je hebt vol overtuiging een nieuw programma gelanceerd, maar na 1 week zijn er nog steeds geen aanmeldingen
  • Je krijgt (boze) mails met ongevraagd advies van mensen, die het allemaal beter weten dan jij
  • Je hebt hartkloppingen, omdat je een presentatie moet geven en je vraagt je serieus af waar je mee bezig bent
  • Jouw man of moeder vraagt je fijntjes: “Hoe het gaat met je bedrijfje?”
  • Je bent met veel tegenzin naar die netwerkbijeenkomst gegaan en komt met lege handen thuis (er was niemand die zaken met je wilde doen)

 

Next Level in Ondernemerschap voor Sociale Professionals is er om jou te helpen bij je groei in je ondernemerschap.

Doel van dit programma is dat jij en je bedrijf gaan groeien met klanten en omzet.

Hoeveel? Dat bepaal jij zelf aan het begin van het programma.

 

Geesje Oosting zegt:

 

“Haha J. We leren het écht Anneke. Onze training Aandacht bij de les voor maandag is VOLGEBOEKT. Dit staat ook al op de site. Meteen heb ik nieuwe data op de site gezet. En ons tarief? Dat is nu het dubbele van wat het was!!!”

 

 

Mijn naam is Anneke

Hier bonst het hart van een Sociaal Werk Ondernemer. Ik ben Anneke Krakers, een hard werkende & zelfstandige vrouw. Goed in het omzetten van ideeën naar actie!

 

Ik begrijp jou!

Ik ben een Businesscoach voor Sociale Professionals. Ik heb een systeem gecreëerd van 7 stappen. Om jou die specifieke kennis en support te geven die je nodig hebt als ondernemer in je eigen bedrijf of in je baan. Ik begrijp de transformatie die je doormaakt en snap hoe ingrijpend die is.

Ik ben zelf Sociaal Werker én Ondernemer. In de 13 jaar dat mijn bedrijf nu bestaat ben ik gegroeid van bange twijfelkont naar een zelfverzekerde succesvolle ondernemer.

Tweede bedrijf

Onlangs, begin 2019, ben ik een tweede bedrijf gestart. Ik voelde dat na jaren het tijd werd voor een nieuwe loot aan de stam waarin ik al mijn kennis en ervaring opnieuw vorm kan geven. Ik heb “Krakers: The Art of Seniority” opgericht. Het is een coachingsbedrijf voor executive vijftigers. Het is heerlijk om naast de succesvolle jaren in het trainen en coachen van sociaal werkers nu ook zelf weer te bouwen aan een bedrijf. Zo blijf ik ‘met mijn poten in de klei staan’.

Eerlijk

Er zijn veel businesscoaches die hun klanten gouden bergen beloven. Ik ben liever eerlijk: jouw bedrijf naar je next level brengen  doe je niet met twee vingers in de neus. Ik help je maar jij moet het werk doen. Ik geef je dan ook geen beloftes dat je binnen een jaar een ton zult verdienen. Voor mij is dat helemaal okay. Wel krijg je mijn onwrikbare vertrouwen in jou en jouw droom. En ik weet zeker dat als jij zorgvuldig en gemotiveerd werkt aan jouw bedrijf, dat je groei en impact creëert op persoonlijk, sociaal en financieel gebied.

Coach

Een coach staat als raadgever naast je, is een perfecte sparringpartner, daagt je uit, ondersteunt, inspireert en biedt inzicht. Er zit een ervaren ondernemer naast je die bereid is al haar ervaring, wijsheid en kennis met je te delen. Op het zakelijke vlak maar ook op het persoonlijke vlak.

“Met name de onafhankelijke blik van Anneke is van bijzondere waarde voor mij als ondernemer. De ervaring en bereidheid om dingen te willen delen zijn mijn inziens het succes van de match tussen mijzelf en haar als coach.”

 

 

“Next Level in Ondernemerschap”

 

Wat gaan we doen?

 

 

 

 

Wat nog meer?

 

Jouw investering voor 3 maanden is € 3.500,00 exclusief 21% btw

Je kunt je hier aanmelden >>>

 

We starten jouw programma in overleg. Voor de betaling stuur ik je een factuur.

Het programma is een waardevolle investering in jou en je bedrijf. Zodat jij kunt groeien in klanten en omzet.

 

 

Andrea ter Veld zegt: “Er was zoveel goeds.”

Ik was al gestart met mijn bedrijf maar ik kreeg mijn aanbod niet helder. Bovendien wil ik mijn bedrijf combineren met mijn baan al sociaal werker en was het lastig om hier een goede balans in te vinden. Ik was echt zoekende.

Ik liep over van de ideeën maar kreeg het niet goed van de grond. En ik merkte dat me dat energie kostte. Anneke kende ik al en ik wist dat zij degene was die me hierbij kon helpen. Ik wist dat ik ervoor moest gaan.

Anneke heeft mij geholpen om een nieuw aanbod te bouwen. Met veel meer focus. Mijn bedrijf past nu echt bij mij. Mijn bereik is ook veel groter. Ook hebben we uitvoerig gesproken over mijn wens om mijn bedrijf en baan te combineren. Ik heb nu veel meer rust en vertrouwen.  Ik voel dat ik nu beide met evenveel liefde en toewijding kan doen.

Anneke komt uit ‘Welzijnsland’. Zij weet hoe het werkt en ze weet ook hoe ik als sociaal werker ‘mensen helpen’ altijd voorop stel en geld minder belangrijk vind. Maar ze heeft me ook laten zien wat de waarde is van mijn kennis en ervaring. En dat ik daar gewoon geld voor mag vragen. Ik heb nu prachtige producten ontwikkeld en daar hangt een prijskaartje aan dat voor mij goed voelt.

Ik vond het bijvoorbeeld ook lastig om omzetdoelen te stellen maar Anneke heeft me laten zien hoe ik dat kan doen op een manier die bij mij past. Dat vind ik heel waardevol. Het is nu geen punt meer waar ik me druk om maak. Toen de eerste resultaten zichtbaar werden, kreeg ik mijn flow terug.  Ik wist weer waarom ik de Geldacademie heb opgericht.

Bovendien kreeg ik zicht op alle mogelijkheden en kansen die ik met mijn bedrijf nog in de toekomst kan creëren. Door samen te werken met Anneke aan mijn bedrijf heb ik mijn plannen nu concreet en weet ik welke stappen ik ga zetten.

Anneke was tijdens mijn Next Level programma mijn persoonlijke cheerleader.  Ik kon mailen of appen wanneer ik wilde en dat idee alleen al gaf me rust en vertrouwen. Ik weet zeker dat veel sociaal werkers blij zullen zijn als ze met Anneke mogen werken aan hun ondernemerschap.  Zij weet hoe ‘welzijnsland’ werkt en heeft tegelijkertijd de handelsgeest. Dat is een mooie combinatie die ik van harte aanbeveel. ~ Andrea ter Veld, de Geldacademie

 

Lucie Kessens zegt:

“Mijn mailinglijst is gegroeid van 120 naar 300 leden. Ook heb ik een e-book geschreven en uitgebracht. Anneke begrijpt als geen ander dat het voor velen in de sociale sector lastig is om ‘verkoperig’ te zijn. Ze laat in het ‘Groeiprogramma’ keer op keer zien dat verkopen ook een andere vorm kan hebben. Ook de Money Mindset komt aan bod. Door Anneke’s voorbeelden en inlevingsvermogen kan je er als deelnemer na de afronding van het programma heel concreet mee verder.

Om mijn groei verder vorm te geven heb ik deelgenomen aan het ‘Next Level programma’ dat Anneke Krakers aanbiedt, speciaal voor sociale professionals. Met mijn onderneming wilde ik meer voeten aan de grond krijgen en wat ben ik blij dat ik heb deelgenomen. Vantevoren wist ik al “dit is wat ik nu nodig heb.”

Het programma heeft voor mij meerdere concrete resultaten opgeleverd. Zo is mijn mailinglijst gegroeid van 120 naar 300 leden. Ook heb ik een e-book geschreven en uitgebracht. Daarnaast heb ik aantoonbaar meer naamsbekendheid gekregen. Voor mij heeft dit programma dus echt veel opgeleverd. Mijn vertrouwen om mijn bedrijf daadwerkelijk te laten groeien is toegenomen. Naast deze resultaten heb ik vooral ook veel inspiratie gekregen en meerdere ideeën waar ik de aankomende tijd met plezier mee aan de slag ga.

Ondanks de resultaten die ik al behaald heb, zie ik nog zeker ruimte voor meer groei. Het vertrouwen is er en daar gaat het om. Voor andere sociale professionals die ook willen groeien of die meer vertrouwen zoeken voor het verkopen van hun werk, vind ik dit programma dan ook echt een aanrader.”

Voel je een ‘JA’?

Meld je dan gelijk hier aan >>>