Dankbaar

Enorm dankbaar ben ik voor het vertrouwen van mijn klanten. En de fijne berichten die ik van ze ontvang!

Ik was voor de training al een aardig eind op weg met mijn onderneming. Maar marketing daar wist ik echt niks van. Daarin heb ik veel geleerd. Mijn doelgroep is nu specifieker. Mijn plan van aanpak heeft een enorme boost gekregen. Dat had ik ook nodig. Ook financieel weet ik nu beter wat ik kan doen. Ik had daar geen idee van.

Omdat ik ook nog vier dagen werk heb ik wel meer tijd nodig om alles voor te bereiden. Dan bedoel ik praktische zaken zoals mijn website, Facebook, kaartjes, presentaties voorbereiden.

Het contact met de andere deelnemers via Facebook was leuk en leerzaam. Alhoewel ik face to face ook wel fijn zou hebben gevonden. Het ging best snel maar dat heeft ook iets van niet te lang blijven hangen, chop chop.

De manier van doen en spreken van Anneke staat mij erg aan. Wat ik vooral zo fijn vind, en daarom is het ook zo geloofwaardig, dat is dat Anneke haar eigen theorieën ook zelf toepast. Het is voor mij heel bijzonder om samen met Anneke mijn bedrijf klaar te maken voor de start. Zo voelt dat.

Ik wil de Starttraining graag aanbevelen. Het is een goede manier om als starter niets te vergeten in je plannen. En ook om het belang van marketing mee te nemen en een goede mindset. Ik ben in deze training van mijn twijfel afgekomen. Dat is erg belangrijk.

Marjolein Haver, deelnemer Sociaal Succesvol Ondernemen Starttraining, www.gripopeigenleven.nl

Goede spreekster. Brengt in praktijk wat ze predict. Erg inspirerend en enthousiasmerend voorbeeld. Geeft goede adviezen, uit de praktijk. 

Hele duidelijk marketinguitleg voor welzijnswerkers en zorgprofessionals. Heel energiek en vrolijk mens.

Een enthousiaste dame die haar enthousiasme op een prettige manier overbrengt, zodat je eigenlijk direct na gaat denken hoe kan ik dit toepassen privé en op mijn werk met directe collega’s, maar ook om je afdeling te profileren binnen je eigen organisatie. 

Inspirerend en prikkelend.

De passie was zeer zeker aanwezig bij de spreekster. Mooi en duidelijk verhaal. goed te volgen. 

Bruikbare tips ….Echt een meerwaarde. 

De bevlogenheid van Anneke Krakers en haar duidelijke verhaal maakten veel indruk. 

Mooi verhaal, wel veel op de wijkteams gericht en op zelfstandig ondernemen. kan er wel dingen uithalen voor in de organisatie 

Veel indruk gemaakt.

Boeiend, duidelijk, goede interactie. Met passie! 

Heel interessant. Sloot goed aan bij mijn ervaringen als professional en gaf inzicht in de paden die steeds belangrijker, maar vaak nog zo lastig begaanbaar zijn voor een uitvoerder in welzijnsland: commercieel denken en profileren / marketing. Goede impuls om dit weer even onder de aandacht te krijgen en boeiende spreker.

Deelnemers over mijn workshop “Profileren met Passie” op het jaarcongres van Zorg en Welzijn op 11 september 2014

Een eigen onderneming starten dat gaat niet zonder slag of stoot, dat snapte ik zelf natuurlijk ook. Maar wat dan als je vol goede moed start en geen contact krijgt met (potentiële) klanten.? Wat zou ik niet goed doen? Waar liggen mijn belemmeringen om mijn onderneming (en niet mijn bedrijfJE, dank Anneke!) op een goede manier in de markt te zetten?

Met veel inspiratie ben ik door Anneke gecoached en heb ik deelgenomen aan de trainingsdagen in mei. Door een helder concreet stappen plan, hulpmiddelen om dat ook daadwerkelijk uit te voeren weet ik nu wat me te doen staat. Niet weinig maar veel denk-, schrijf, puzzel en netwerk(en) nog te gaan. Maar nu met een fantastisch inzicht: Ook ik ben ondernemer en yes! ik kan het! 

Anja van Rijswijk, maatwerk coachingstraject en deelnemer Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn op 8 en 9 mei 2014

Ik heb geleerd dat ik mezelf meer mag laten zien. Dat ik het waard ben! Dat de kracht in mezelf zit. Anneke weet dat haarfijn aan te boren.

Mijn aanbod heeft zich duidelijker gevormd. Mijn website is scherper neergezet. Ik heb meer structuur in mijn marketingsstrategie. Mijn aanbod is duidelijker voor mezelf en de klant.

Anneke geeft je persoonlijke aandacht. Ondanks het feit dat er meerdere cursisten aanwezig zijn, heeft Anneke oog voor mij. Dat is heel fijn werken. Ze is enorm betrokken. Je voelt je bijzonder en speciaal. Zij maakt op een ‘menselijke’ manier zoiets als marketing leuk. 

Mijn verwachtingen zijn dat ik ga groeien met mijn bedrijf en mensen ga helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik hoop op den duur dat ik ook organisaties kan meehelpen met ontwikkelen. Ik heb goede moed voor de toekomst. Ik heb het gevoel dat ik veel handvatten heb gekregen om aan de slag te gaan. De tijd zal moeten uitwijzen of het ook resultaat zal hebben. En ik weet dat ik Anneke ‘achter de hand’ heb. Ze heeft nog een mooie dienst waar ik eventueel gebruik van zou kunnen maken. 

In het begin vond ik het online werken doodeng, maar dat was nergens voor nodig. Na een telefonisch overleg met Anneke en meteen een try-out op de computer was ik over de eerste stress heen. Het scheelt heel veel tijd, je bent super geconcentreerd (je bereidt je namelijk goed voor!) en steekt daardoor veel op. Je hebt geen last van afleiding. Het feit dat je de opname later weer kunt beluisteren geeft een gevoel van veiligheid.”

Janita Seinstra, deelnemer Welzijn in Geldzaken

Mijn grootste persoonlijke inzicht is hoe ik in mijn denken en doen al zo dichtbij het ondernemerschap zit. Ik was mij daar niet van bewust. Daarnaast had ik nooit gedacht dat ik de eerste dag al zulke stappen in de goede richting zou zetten. Ik had wel een idee wat ik met mijn skills en vaardigheden zou kunnen doen, maar dit had nog geen concrete vorm. Tijdens de training ontstond een prachtig plan. Nu heb ik echt mijn niche gevonden en kan ik mijn pijlen beter richten en mijzelf nog beter profileren!

De tools die Anneke aanreikt tijdens de training zijn heel makkelijk toepasbaar. Ik kan mijn ideeën nu eenvoudig concretiseren en vertalen in een ondernemersplan. Ik ben nog lang niet klaar, maar wel een heel eind in de goede richting!

Vanaf het moment dat ik het E-book welzijnsmarketing van Anneke las, was ik geboeid. Als PR/marketing vrijwilliger bij een welzijnsorganisatie heb ik al veel van Anneke geleerd en toe kunnen passen. Daarnaast denkt Anneke enorm mee in het hele proces. Ze geeft je veel persoonlijke aandacht. Ik heb dat als bijzonder prettig ervaren. Ook na de training blijft zij heel betrokken en geeft zij persoonlijke advies.

Anneke kan als geen ander vertellen waarom profilering in welzijn juist nu zo belangrijk is. Ook dat je kiezen moet om je duidelijk en onderscheidend te maken en te kunnen overleven in crisistijd. Ik zou Anneke beslist aanbevelen mede ook vanwege haar enthousiasme, betrokkenheid en persoonlijk contact.

Ik verwacht dat ik een grote bijdrage kan leveren in welzijn met mijn mooie plan!

Esther Bayle, deelnemer Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn

In de training over marketing van Anneke kreeg ik scherper in beeld op welke doelgroep ik mij (onbewust) richtte. Door deze preciezer te omschrijven kan ik mijn communicatie veel nadrukkelijker op deze groep richten, waardoor ik hen beter kan bereiken.

Resultaten heb ik nog niet, de training is te kort geleden.

De training van Anneke is practice what you preach. Anneke deelt de lessen die zij zelf heeft geleerd over marketing. Een thema waar niet altijd positieve beeldvorming over is in de sociale sector, weet zij toegankelijk, vriendelijk en toepasbaar te maken. Daarbij maakt zij vooral gebruik van de nieuwste inzichten over marketing. Want de marketing van de 21e eeuw is anders dan die van de 20e eeuw. Anneke helpt je in relatief weinig tijd om verschillende stappen te zetten, waardoor je naar huis gaat met concrete actiepunten. 

Anneke is uniek in Nederland met haar kennis over marketing en ondernemend werken in Welzijn. Als je écht aan de slag wilt hiermee, is het de moeite van het investeren zeker waard!

Christine Kuiper, Movisie team Vakmanschap, incompany training Welzijnsmarketing

Een persoonlijk inzicht dat ik heb gekregen is dat het normaal is om te twijfelen, dat dit niet erg is en erbij hoort.

Ik wilde zzp’er worden en had een vaag idee hoe ik dat zou gaan doen. Door Anneke ben ik helemaal omgeslagen in mijn plan van aanpak. Hierdoor duurt de voorbereiding langer, maar ik weet nu veel beter wie ik wil helpen en hoe ik dat kan doen. Dit is een enorme meerwaarde omdat ik mij hierdoor deskundig voel.

Wat Anneke uniek maakt is dat zij precies weet hoe je marketing inzet in de wereld van de hulpverlening. Door deze twee werelden met elkaar te verbinden gaat letterlijk een nieuwe wereld voor je open als hulpverlener.

Als je maatschappelijk werker bent of een andere hulpverlener, heb geen idee hoe je jezelf goed in de markt kunt zetten tussen al die concurrenten. Anneke leert je dit. Ik heb door Anneke een keuze kunnen maken voor een doelgroep, die helemaal bij mij past en waar tot nu toe veel te weinig aandacht aan wordt besteed. Ik zie de uitdaging helemaal zitten.

Ik verwacht dat ik mooie diensten mag leveren aan mijn klanten. Op dit moment ben ik mijn diensten nog aan het ontwikkelen, maar ik heb de juiste kennis om me hier volop mee bezig te houden zodat mijn bedrijf straks bekend staat om kennis en ervaring!

Dagmar Voss, deelnemer Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn

 Al jaren loop ik met plannen rond voor een onderneming, omdat ik mij als welzijnswerker ook aangetrokken voel tot het ondernemen, het initiatief nemen om producten te creëren en deze succesvol te verkopen. Tijdens het werken met Anneke heb ik met name vertrouwen gekregen dat ik mijn wens om te ondernemen in de welzijnssector succesvol kan zijn. 

Nadat ik de training heb gevolgd ben ik nu bezig met het concretiseren van mijn producten en mijn rol in mijn onderneming.

De ervaringen, trainingen en gesprekken van Anneke hebben mijn vaardigheden als beginnend ondernemer verder ontwikkelt. De training heeft geleid dat ik mijn dromen over een eigen onderneming nu aan het uitwerken ben in concrete bedrijfsplannen. 

De training bevat zeer relevante informatie voor het opzetten van een welzijnsonderneming en aan de slag te gaan als ondernemer. Daarnaast is Anneke ook zeer plezierig in contact en heb ik veel wijsheid opgedaan van de ervaringen die zij zelf heeft als ondernemer. 

Ik verwacht dat ik een succesvolle onderneming ga opzetten. Een onderneming die waarde zal toevoegen op het vlak van maatschappelijk belang.

Bindia Ramcharan, deelnemer Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn

Anneke Krakers heeft in onze organisatie een middag verzorgd rondom het thema ‘profilering’. Het programma is door ons als leerzaam, inspirerend en waardevol ervaren.

Enige quotes van medewerkers over de inbreng van Anneke: “enthousiast en bevlogen”, “concrete en bruikbare tips”, “herkenbaar en boeiend” en “echt een inspirerende middag”!

Karin van der Schee, SWW Hoogeveen, incompany training Profilering

Een mooi inzicht leverde voor mij de input van Anneke over de klantreis, die als je uitgaat van drie producten idealiter start met een dagje Antwerpen – een product dat je zonder jouw tussenkomst aan oneindig veel klanten kunt leveren – vervolgens doorgaat naar een weekendje Madrid – nog steeds een product voor veel klanten kunt leveren maar niet meer oneindig, denk aan training met groepen – en dat eindigt met een weekje New York – één op één product leveren aan de klant. 

Ik realiseerde me dat we in onze organisatie veel winst kunnen behalen op het eerste product; oneindig schaalbaar. We hebben veel van deze producten, echt mooie dingen, in huis maar moeten het beter inzetten. Echter, vaak komen we graag zélf in actie om de klant te ondersteunen en vergeten daarbij de eerste stap. 

Ik besef na het volgen van de training van Anneke dat mijn personal branding goed op orde is, dus daarmee ga ik op dezelfde weg door. Ik zet me daarnaast in om het aanbod dat ik heb in de categorie dagje Antwerpen – oneindig schaalbaar – meer onder de aandacht breng van klanten zodat ze daar instappen en vervolgens op klantreis kunnen. 

Uniek aan Anneke is haar daadkracht, tijdens een training heeft ze touwtjes stevig in handen, maar zonder dwingend te zijn. Ze zorgt ervoor dat de groep haar goed volgt, en zo nu en dan ook zelf keuzes moet maken over de richting. Dat laatste is volgens mij extreem belangrijk om in een groep eigengereide hoogopgeleide professionals te voorkomen dat er gemopper ontstaat. Ik vind haar persoonlijke toon heel prettig!

Ik zou Anneke zeker aanbevelen aan andere professionals binnen zorg en welzijn die meer willen leren over marketing en profilering. Anneke spreekt ‘onze’ taal maar voegt daar marketingkennis aan toe die bij onszelf veelal ontbreekt. Zelf vind ik het prettig dat Anneke aandacht besteed aan het voorbespreken van een training, zodat die zo goed mogelijk aansluit bij de werkpraktijk van de deelnemers. 

Voor de toekomst van Movisie verwacht ik dat ondernemerschap en marketing steeds belangrijker worden; wellicht hebben wij Anneke nog vaker nodig?! Voor mijzelf verwacht ik een toekomst waarin ondernemerschap, marketing en het ondersteunen van professionals in zorg en welzijn samenkomen. Ondernemend werken in zorg en welzijn; ik ga ervoor!

Michelle Emmen, Movisie team vakmanschap, incompany training Welzijnsmarketing