Umpact

Umpact = betekenisvol werken met impact in Utrecht

Ben jij sociaal makelaar in Utrecht?

Heb jij wel eens overwogen om voor jezelf te beginnen?

Dan is Umpact misschien wel iets voor jou.

Impact

  • Kijk je in vertrouwen naar de toekomst?
  • Maar vraag jij je ook wel eens af of je jouw skills ook anders, op een andere plek kan inzetten?
  • Wil je betekenisvol blijven werken? Met menselijke aandacht en op een menselijke maat?
  • Zoek je manieren om impact te maken op een manier die bij je past?

Zo kan het ook ...

Als Sociaal Makelaar ben je dag in dag uit bezig om de wereld mooier te maken. En daar wil je graag mee doorgaan. Op jouw manier! Misschien heb je daar al ideeën over. Of sta je open voor een nieuw uitdaging.  

Als je goed om je heen kijkt zie je overal prachtige initiatieven door enthousiaste ondernemers en samenwerkingsverbanden waarin bewoners en ondernemers zich aan elkaar verbinden en gave dingen doen.  Wil je daarbij aansluiten? Dan willen wij jou daarbij graag ondersteunen!

Dit is voor jou!

Wij, Anneke Krakers en Hans Versteegh zijn beiden zelf enthousiaste ondernemers met een sociale oorsprong. Uit eerste hand kunnen wij je meenemen in de twijfels, de zoektocht en het enthousiasme die (nadenken over) ondernemerschap je brengt. We gaan je helpen je gedachten te ordenen, zodat jij een keuze kan maken die bij jou past.

het Umpact Pakket

Like!!
(born: Nationaal Archief

Umpact mastermind

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers komen we drie volle dagen bij elkaar [19 november en een dag in december en in januari, locatie in Zuilen, Utrecht].

Deze dagen vullen we met masterminds, 1 op 1 coaching en gastsprekers. Hier gaat jouw ondernemerschap zich vormen. 

Dit is een unieke kans om samen met collega Sociaal Makelaars uit Utrecht te bouwen aan je toekomst door het stuur in eigen handen te nemen.

En wie weet ontstaan er wel mooie samenwerkingen!

€ 900,00 

excl. 21% btw

strategiesessie

umpact basics

Je bouwt in 8 stappen het fundament van je eigen onderneming mbv 8 online modules en een werkboek. Je kunt gelijk starten.

Ook als je nu nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen in je eigen bedrijf dan kun je meedoen met BASICS omdat we stap voor stap vanaf de basis jouw bedrijf gaan opbouwen. Je hebt zelfs geen specifieke voorkennis of geld nodig om te kunnen starten. 

Boek je het Umpact pakket dan denken we gelijk volop met je mee in de mastermind meetings !

€ 450,00

excl. 21% btw

umpact social media

De online basistraining Social Media maakt je bewust van de kansen en mogelijkheden van Social Media. Zodat je je toekomstige klanten en opdrachtgevers ook online weet te bereiken.

€ 97,00

excl. 21% btw

De online quick scan plus adviesgesprek geeft je instant inzicht in je social media profiel. Je kunt hierna snel en gericht de juiste verbeteringen doorvoeren. 

€ 349,00

excl. 21% btw

Hoe werkt het?

Alle onderdelen kun je los van elkaar volgen. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het volledige pakket jou het allerbeste op weg zal helpen. Daarom hebben we voor jou een 

UMPACT PAKKET AANBIEDING!

Umpact Mastermind + Umpact Basics + Umpact Social Media

t.w.v € 1.796,00

samen voor € 1.500,00 (excl. 21% btw)

Bij het Umpact Pakket krijg je bovendien een bonus boekenpakket. En als jij je aanmeldt voor 20 oktober krijg je ook nog een gratis ticket voor Het Grote Ondernemers Event Voor Sociaal Werkers op 30 oktober in Utrecht [locatie: Social Impact Factory]. 

Waarom Umpact?

Wij hebben in Utrecht veel van jullie al eens getraind bij je huidige werkgever. We worden warm van het Utrechtse. Onze interne meetings en bubbel-borrels hebben we altijd in Utrecht. We hebben wat met jou en je werkgebied. 

We vinden alle ontwikkelingen op dit moment in Utrecht heftig en ingrijpend. Maar we zien ook de kansen. We staan voor je klaar om die samen met jou te ontdekken.

Umpact samengevat

Umpact is

een kortdurend ondersteuningstraject voor de Sociaal Makelaars uit Utrecht om jou te helpen bij het opzetten van je eigen bedrijf. Je kunt het traject gebruiken om daadwerkelijk je eigen bedrijf op te zetten gedurende het traject met maximale ondersteuning van ervaren experts en je eigen Utrechtse peers. Of je gebruikt het traject meer als onderzoeksfase om te ontdekken of het ondernemen iets voor jou is.

umpact biedt

Live, offline intervisie bijeenkomsten met gastsprekers, masterminds en individuele coaching [3 hele dagen in Utrecht waarvan de eerste dag op 19 november is]. Plus kennisoverdracht dmv online programma's. Plus een social media quick scan met adviesgesprek. En natuurlijk sluiten we af met een borrel.

umpact heeft als resultaat

dat jij een scherp zicht krijgt op jouw toekomst in jouw eigen bedrijf. En als je echt gemotiveerd bent dan staat aan het einde van het traject jouw bedrijf al als een huis. Bovendien leer je alle ins en outs van social media om jezelf en je bedrijf stevig te profileren.

Umpact kost

€ 1.500,00 exclusief 21% btw voor het volledige pakket met extra's [boekenpakket en ticket voor het event als je voor 20 oktober je inschrijft]. Je kan zelf de kosten dragen. Onze prijs is bescheiden. Je hebt al genoeg spanning om je heen en wij zijn er de mensen ook niet naar om je het vel over de oren te trekken. We willen maximaal bieden zonder maximaal te vragen. Net zoals jij waarschijnlijk.

umpact vragen

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op! Je kunt bellen naar Hans [06-44062029] of Anneke [06-42359611]. Wij denken ook graag met je mee over jouw mogelijkheden om het traject te bekostigen.

umpact meedoen

Je doet mee door je uiterlijk 26 oktober aan te melden met een mail naar Hans of Anneke via de knop 'inschrijven'. Per omgaande ontvang je de factuur. Na betaling is je deelname verzekerd. Let op: er is maar plek voor 10 deelnemers!