Welzijn in Waarde [online trainingsprogramma]

Tiel, februari 2014

Van: Anneke Krakers

Beste ondernemende welzijnswerker,

Ben jij je bewust dat jij enorme waarde hebt? Natuurlijk hoop ik nu dat je ‘ja’ zegt! Maar helaas is de waarheid dat veel welzijnswerkers hun waarde niet goed kennen. Ze vinden het gewoon gewoon wat ze doen. Herkenbaar?

Heb jij er wel eens bij stil gestaan dat als jij jouw waarde niet goed kent en dus ook niet kunt delen, dat anderen het dan ook niet weten? Dat wanneer de wethouder zich buigt over de begroting en zich afvraagt ‘wat doen ze nu eigenlijk voor dat geld?’ een streep zo gezet is?

Om geld te kunnen verdienen, omzet of een salaris, moet je overtuigd zijn van de waarde die je levert. Geld op zich is niets. Geld is slechts een ruilmiddel voor waarde die de klant ontvangt. Daarom heb ik deze experttraining ontwikkeld.

opvallenHoe zou het zijn …

Hoe zou het zijn om die autoriteit te zijn in jouw vakgebied? Als jouw klanten en opdrachtgevers jou kennen en jou waarderen om de betekenis die jij geeft aan anderen? 

De waarde die jij levert wordt bepaald door jouw missie. Hoe sterker en onderscheidener jouw missie is, hoe groter de waarde die jij levert.

Om helder te krijgen welke waarde jij levert moet je groot durven denken. De kans is reëel dat jij dit niet gewend bent. Klein denken is wat de meeste welzijnswerkers doen. Maar klein denken houd jou klein en daarmee houd jij jouw klanten klein. Dus denk groot!

Voor wie

Ik wil je helpen om deze transformatie te maken. Van klein, gewoon en onzichtbaar naar groot, waardevol en opvallend. Ik wil je leren om steengoede en waardevolle content te delen met jouw klanten. Content waar ze blij van worden. Content die ze helpt. Deze speciale training is voor jou:

 • Als jij inmiddels hebt ontdekt hoe leuk het werken aan marketing en profilering is (bijv. via een incompany training Welzijnsmarketing, de 2 daagse training Eenvoudig Succesvol Ondernemen in Welzijn of het trainingsprogramma Hier Sta Ik Voor!).
 • Als jij nu toe bent aan een verdieping van jouw kennis over marketing en profilering.
 • Als jij kennis hebt waarmee je klanten kunt helpen.
 • Als jij je meer als een autoriteit in jouw vakgebied wilt positioneren.
 • Als jij een groter bereik wilt hebben onder jouw klanten.
 • Als je meer gebruik wilt gaan maken van moderne manieren om jouw content te delen zoals webinars en video.

Als jij je hierin herkent dan is Welzijn in Waarde © perfect voor jou. Je hoeft geen nerd te zijn want dat ben ik ook niet. Ik leer je hoe je alles op een eenvoudige manier kunt toepassen. 

Contentmarketing is het maken van content (inhoud) met als doel een relatie aan te gaan en te onderhouden met klanten. Het is een manier om als organisatie of merk herkend te worden als deskundige op een jouw gebied. Dit doe je door (potentiële) klanten te voorzien van de inspiratie en kennis die zij nodig hebben om in actie te komen om hun problemen op te lossen.

In deze training gaan we zowel naar de inhoud kijken als naar de kanalen en manieren om jouw inhoud snel en eenvoudig bij jouw klanten te krijgen!

Geloof

Ik geloof in de enorme waarde die sociale professionals leveren. Met jouw kennis ben jij in staat om het verschil te maken in de samenleving en de levens van mensen.

Ik geloof dat jij nog veel meer kunt bereiken als je hiermee durft op te vallen. En als je de manieren en technieken kent om jouw kennis te delen, met focus, snel en met een groot bereik. Op die manier kun je jezelf positioneren als een autoriteit. En mensen doen nu eenmaal graag zaken met een autoriteit in zijn vakgebied.

Anneke Krakers Anneke Krakers

Sinds een aantal jaren help ik welzijnswerkers met hun marketing en profilering zodat ze het geld en de waardering krijgen die ze verdienen.

Dat is niet altijd van een leien dakje gegaan omdat ik als maatschappelijk werker nooit heb geleerd hoe ik ondernemend moet zijn. En hoe ik diensten moet verkopen. Ook ik vond het moeilijk om op te vallen. “Wie zit er nu op mij te wachten?” en allerlei andere negatieve gevoelens staken de kop op. Toch heb ik geleerd dat het anders moet. Geholpen door mijn oersterke missie om het welzijnswerk in Nederland op de kaart te zetten zodat nooit meer iemand die verschrikkelijke rotvraag stelt “en wat doe jij nu eigenlijk?”

Om te werken aan mijn missie kan ik niet anders dan mijn boodschap de wereld in te brengen. Mijn kennis, visie en hulp aan te bieden. Al jaren blog ik, heb ik een goed gelezen nieuwsbrief, maak ik video’s, geef ik webinars en binnenkort mijn eerste google hangout.

Ik heb het zeer waardevolle recept ontwikkeld voor welzijnswerkers die wel ondernemend willen werken maar absoluut niet met zichzelf te koop willen lopen. En het kennen van jouw waarde en het delen hiervan zijn een onlosmakelijk onderdeel van dit recept. Ik ben steeds meer overtuigd geraakt van de waarde die ik lever. Met alles wat ik geleerd heb in de afgelopen jaren is het me nu gelukt om succesvol te ondernemen. En wat ik kan, kan jij ook!

Inhoud

Hier zijn de topics die je gaat leren in Welzijn in Waarde ©, een trainingsprogramma in 6 modules

Module 1

 • wat is contentmarketing?
 • content delen
 • blije klanten

 Module 2

 • jezelf positioneren als autoriteit
 • educatiemarketing
 • storytelling: de plakfactor

Module 3

 • emailmarketing
 • social media
 • wat werkt beter?

Module 4

 • bloggen, ploggen en vloggen
 • presenteren
 • een ebook schrijven

Module 5

 • webinars
 • teleseminars
 • Google hang-out

Module 6

 • Deze module staat volledig in het teken van al jouw vragen.

Je volgt de modules online vanaf jouw eigen werkplek. Dit is comfortabel en je kunt je volledig focussen op de inhoud. Iedere module is een online training van 60-90 minuten. De techniek is eenvoudig. Je hebt er geen speciale apparatuur of programma’s voor nodig. Bovendien krijg je van mij een heldere instructie. En om zeker te weten dat alles werkt kun je deelnemen aan een test meeting. Dan kan er niks misgaan. Alle informatie hierover krijg je van mij gelijk na jouw aanmelding.

Ik vond het online werken wel prettig. Voordelen: ik hoefde niet te reizen, waardoor ik echt maar 1 1/2 uur kwijt was. Als het niet in mijn planning paste kon ik op een later tijdstip de training doen. De stof kon ik goed in mij opnemen omdat ik in mijn eigen omgeving in rust kon luisteren en daardoor mezelf goed kon concentreren. Ik voelde mij ook niet opgejaagd omdat als ik iets miste tijdens de live training ik op een later moment de training kon terughoren.”

Silvy Vollenberg, deelnemer aan de online training “Welzijn in Geldzaken”, najaar 1013

Investering

Jouw investering is € 597,00 exclusief 21% btw.

Opbrengst

Dit is wat het je oplevert:

 • kennis van de nieuwste methoden in contentmarketing
 • je weet hoe je snel meer klanten kunt bereiken met jouw kennis
 • je krijgt meer zicht op de waarde die je levert
 • je ontwikkelt je als een autoriteit in jouw vakgebied

Bonussen!!

 • Je ontvangt na afloop van iedere module de opname. Dus als je een module zou moeten missen is dat jammer maar niet erg want je krijgt binnen twee dagen altijd de opname.
 • Je krijgt van mij alle templates die we in de training bespreken. 
 • Je krijgt 1 persoonlijke review van mij op een blog, video, webpagina, slideshare of opzet voor een webinar/teleseminar.
 • Je krijgt exclusieve toegang tot de besloten expert klantengroep op Facebook. 24/7 kun je daar terecht voor support.

Data

Dit zijn de data:

Module 1: 14-03 van 09.30-11.00 uur

Module 2: 20-03 van 15.00-16.30 uur

Module 3: 27-03 van 09.30-11.00 uur

Module 4: 04-04 van 15.00-16.30 uur

Module 5: 11-04 van 15.00-16.30 uur

Module 6: 16-04 van 09.30-11.00 uur

Meld je nu aan!

Ja, ik doe mee!
 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie: *
 * Verplicht
 

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
je ontvangt tevens WNmarketing Inspiratie

Garantie

garantie

Ik sta voor 100% achter mijn trainingen. Mijn klanten zijn tevreden klanten en ik wil dat jij dit ook bent. Daarom krijg je mijn garantie: mocht je na afloop van de eerste module vinden dat de training niet aansluit bij jouw behoefte, dan laat je mij dit gelijk weten en kun je stoppen. Je krijgt dan jouw geld gewoon terug. Je loopt geen enkel risico!

 

Hartelijke groet,

Anneke

 

P.S.: Vragen? Mail mij gerust: a.krakers@welzijnnederland.nl

P.P.S.: Al sinds enige tijd gebruik ik GoToMeeting voor het geven van online trainingen. Mijn ervaring is dat deze techniek zo eenvoudig is dat iedereen mee kan doen. Je hoeft er geen speciale programma’s voor te installeren of ingewikkelde handelingen uit te voeren. Je zult zelfs ervaren hoe prettig het is om op deze manier te werken ook al lijkt het nu nog wat onwennig. Bovendien doen we een test meeting zodat je zeker weet dat het werkt.

P.P.S: Gelijk na jouw aanmelding ontvang je alle informatie die je nodig hebt om deel te kunnen nemen. Je kunt je hier aanmelden

Ja, ik doe mee!
 
E-mail: *
Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie: *
Functie: *
 * Verplicht
 

je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
je ontvangt tevens WNmarketing Inspiratie

In het begin vond ik het online werken doodeng, maar dat was nergens voor nodig. Na een telefonisch overleg met Anneke en meteen een try-out op de computer was ik over de eerste stress heen. Het scheelt heel veel tijd, je bent super geconcentreerd (je bereidt je namelijk goed voor!) en steekt daardoor veel op. Je hebt geen last van afleiding. Het feit dat je de opname later weer kunt beluisteren geeft een gevoel van veiligheid.”

Janita Seinstra, deelnemer aan de online training “Welzijn in Geldzaken”, najaar 1013